Veikkauskioski

Valioliigan sunnuntai: lue vihjeet kahteen huippuotteluun

valioliiga_sunnuntai_vihjeet

Valioliigassa pelattiin eilen lähes kokonainen kierros, joka tuodaan päätökseensä tänään sunnuntaina. Ja komea kierroksen päättäminen onkin kyseessä, sillä luvassa on kaksi huipputason ottelua, joissa kamppaillaan muun muassa Lontoon herruudesta. Lue vihjeemme otteluihin Chelsea – Arsenal ja Man Utd – Everton alta ja ota ilo irti tästä huimasta Valioliiga-sunnuntaista.

Vedonlyöntivihjeet otteluun Chelsea – Arsenal

Chelsea ja Arsenal kohtaavat jälleen. Edellisen kerran lontoolaisseurojen välistä paremmuutta selvitettiin Community Shieldissä juuri ennen Valioliigan alkamista. Tuolloin Arsenal oli lopulta parempi rangaistuspotkukilpailun jälkeen, kun ottelu oli päättynyt varsinaisella peliajalla lukemiin 1-1.

Itse Valioliigassa Chelsea on kuitenkin aloittanut Tykkimiehiä paremmin. Avauskierroksen yllätystappion jälkeen Antonio Conten miehistö on napsinut pelkkiä voittoja, eivätkä vastustajat ole olleet sieltä helpoimmasta päästä: Leicester, Everton ja Tottenham. Mitään murskaavaa Chelsean peli ei Mestareiden liigan Qarabag-ottelua (6-0) lukuun ottamatta ole ollut, mutta tulosta näyttää tulevan aivan eri malliin kuin monet epäilivät.

Arsenalin kausi on ollut tähän asti ailahteleva, ja maaleja on Arsun peleissä syntynyt melkoinen määrä molempiin päihin. Liverpoolilta tuli takkiin peräti 4-0, mutta sen jälkeen joukkue on ottanut itseään niskasta kiinni ja voittanut sekä Bournemouthin että FC Kölnin Eurooppa-liigan avauksessaan. olisiko tässä pientä vinkkiä siihen, että Arsenalin ongelmat ovat ratkeamasssa?

Vihje: Chelsea on suosikki, mutta ei millään niin suuri kuin pitkävedon kertoimet osoittavat. Arsenalille esimerkiksi NordicBetillä tarjottu 4.20 kerroin on ehdottoman pelattava, varsinkin kun ykkösmiehistö sai levätä Eurooppa-liigassa Kölniä vastaan.

Vedonlyöntivihjeet otteluun Man Utd – Everton

manu_everton_vinkitJoko tänä vuonna olisi taas manchesterilaisten vuoro voittaa mestaruus? Tällä hetkellä sekä Unitedin että Cityn meno näyttää pelottavan vahvalta, ja jälkimmäinen nousi nyt puolestaan sarjakärkeen voitettuaan eilen Watfordin vieraissa peräti 6-0. Liverpoolin kaupungista mestaria tänäkään vuonna tuskin saadaan, sillä Liverpoolin esitykset ovat kaukana kovimmista joukkueista, eivätkä Evertonin rahalliset panostukset näy missään – neljästä pelistä vasta yksi voitto tällä kaudella.

ManU:n ja Evertonin välillä on mukavasti kitkaa tällä kaudella, sillä Evertonin maalitykki Romelu Lukaku siirtyi Mourinhon alaisuuteen punapaitaan, kun taas Wayne Rooney lähti vaihdossa kasvattajaseuraansa Ronald Koemanin valmennettavaksi. Molemmat avaavat huomenna, joten jokohan Rooneykin syttyisi myös kentän puolella? ManU:lta puuttuu yksi tärkeä palanen, kun Paul Pogba loukkaantui Baselia vastaan.

Vihje: Evertonilla on alla järkyttävä vieraspeli Atalantaa vastaan (0-3 tappio), ja viime aikoina on ollut muutenkin vaikeaa. Nyt olisi kuitenkin hyvä ryhtiliikkeen paikka, sillä Pogban puuttuminen on Unitedille iso juttu. Luotetaan Koemanin taitoon potkia joukkuettaan takamuksille – Everton on paljon parempi nippu kuin tulokset osoittavat. Tasapelille rahat siis, kerroin on Betsafella komea 5.10.