Veikkauskioski

Valioliigan manchesterilainen sunnuntai

sunnuntai_valioliiga

Mikä asia parantaa mahtavaa sunnuntaifiilistä entisestään? No se, kun tajuaa että Valioliigassa pelataan kaksi mainiota matsia. Manchesterilaiset ovat tänään vahvoilla sekä kotonaan, että vieraissa. Manchester City saa kotonaan vastaansa Swansean, kun taas Manchester United lähtee ottelemaan Leicesteria vastaan.

Kumpikin manchesterilainen joukkue lähtee voittamaan ottelunsa rinta rottingilla. ManU:n vierasvoiton kerroin saattaa nousta yli 1,7:n. Man City taas saa hiukan yli 1,2 kertoimen. Eli molempien joukkueiden voitot samalle lapulle, niin homma on sillä selvä. Periaatteessa juurikin näin, mutta kyllä näistä kohteista voi saada enemmänkin irti. Tarkastellaan ensin Man Cityn ottelua.

Man City voittaa, mutta miten?

Kuten varmasti tiedätkin, sarjataulukon viidettä sijaa pitävä Manchester City vei taannoin Mestarien liigan oman lohkovaiheensa tyylikkäästi voittamalla Borussia Monchengladbachin 4-2. Voitto tuli viimeisten 11 minuutin aikana 2-1 tappiotilanteesta. Herranen aika, kolme maalia tuossa ajassa? Onko Swansealla mitään toivoa?

valio_vihjeet_2017Veikkauskioskia se ei voisi vähempää kiinnostaa, sillä tässä ei pelata tunteilla, vaan faktoilla. Eräs fakta on se, että joukkueiden välisissä otteluissa kuudessa molemmat ovat tehneet maalin – mutta Swansean voittoa saa lähteä etsimään vuodelta 2012.

Lisäksi Man City voi nyt keskittyä pelkästään Valioliigaan, sillä seuraavaan Mestarien liigan otteluun on monta viikkoa aikaa. No niin, tässä on oikein hyvä alkuasetelma lähteä puntaroimaan sitä, mihin ne pelikassan rahat sijoittaisi.

ManUtd näyttää hallitsevalle mestarille

Mitä korkeammalle kipuat, sitä alemmaksi putoat. Hallitsevalla mestarilla on vaikeuksia, etenkin kotonaan. Joukkue löytyy tulostaulukon sijalta 16., kun taas Man Utd on sijalla kuusi, suoraan Man Cityn takana.

Man Utd:llä on kolmen tasapelin putki, mutta Leicesterilla menee huonommin kolmen tappion putkella. Voi hyvinkin käydä niin, että Leicester saa kokea toista kertaa putkeen, miltä tuntuu kotitappio luvuin 0-3, kuten kävi Chelsea vastaan.

Sunnuntain Valioliigalappu:

Veikkauskioskin näkökulmasta kyseessä on tosiaankin suhteellisen simppeli lapuntäyttösunnuntai. Jos et jaksa kikkailla, niin poimi vain molempien manchesterilaisten joukkueiden voitot lapullesi. Jos olet säätäjä, niin veto, jossa molemmat joukkueet tekevät maalin lähtee jopa kakkosen kertoimella.

pitkäveto_valioliigaToinen tuunausvaihtoehto on Man Cityn voitto ja yli 2,5 maalia, mikä nostaa kerrointa hiukan parempaan suuntaan. Parempi sijoitus on kuitenkin se, että Man City voittaa sekä puoliajan, että varsinaisen peliajan. Sen kerroin voi nousta yli 1,7:n. Jos kanttia riittää ja etsii hyviä sinkkuvetokohteita, niin kannattaa veikata kummalla puoliajalla molemmat joukkueet tekevät maalin. Ensimmäisellä puoliajalla kerroin on jopa nelosen luokkaa, toisella puoliajalla hitusen vähemmän.

Tämän analyysin jälkeen ehkä hiukan tökähtävänä loppuna todettakoon, että Man Utd:n voiton 1,7:n kerroin on varsin hyvä sellaisenaan pitämään seuraa jollekin alle kakkosen kertoimen Man Cityn kohteelle, kuten esimerkiksi sille, että Man City voittaa molemmat puoliajat.