Veikkauskioski

Valioliiga palaa maaottelutauolta, luvassa heti kaksi derbyä

vedonlyöntivinkit_valioliiga_2017

Valioliigan mestari vuosimallia 2017 alkaa olla jo melko lailla selvä, sillä kukaan tuskin saavuttaa enää sarjan kärjessä porskuttavaa Antonio Conten Chelseaa. Italialaismanageri näyttäisi olleen lontoolaisille nappihankinta, ja mikäli mestaruus tulee ja Conte jatkaa, voi tulevalta Mestareiden liigan kaudeltakin odottaa Chelsean osalta paljon.

Mutta eipä mennä asioiden edelle. Valioliiga 2016/17 on vielä pahasti kesken, ja se palaa tänä viikonloppuna maajoukkuetauolta. Chelsea voittanee Lontoon derbyssä Crystal Palacen helposti, mutta kertoimet ovat aika lailla kohdallaan. Tämän päivän huipputärkeään Liverpoolin derbyyn meillä on kuitenkin antaa hyvä vedonlyöntivihje.

Valioliigavihjeet otteluun Liverpool – Everton

Kierroksen ehdottomasti mielenkiintoisin ottelu pelataan Liverpoolissa, kun kotijoukkue Liverpool kohtaa Anfieldilla rakkaan paikallisvastustajansa Evertonin. Monella kaudella ei näissä peleissä tässä vaiheessa ole ollut enempää panosta kuin kunnia, mutta viime aikoina Everton ja Liverpool ovat olleet lähellä toisiaan sijaintinsa lisäksi myös sarjataulukossa. Tämä paikalliskamppailu ratkaisee molempien osalta pitkälti sen, mitä loppukaudelta voi odottaa. Tappio tietäisi vaikeaa loppukautta, voitto taas uutta toivoa.

valioliigavihjeet_derbyEverton pyrkii kaikin keinoin mukaan taisteluun ensi kauden europaikoista. Joukkue majailee sarjataulukossa tällä hetkellä sijalla 7, eli juuri yhden sijan ensimmäisen EL-karsintapaikan ulkopuolella. Hieman vaikean Evertonin tilanteesta tekee se, että yläpuolella olevat Arsenal ja ManU ovat pelanneet peräti kaksi ottelua Liverpoolin sinisiä vähemmän. Helppoja eivät tosin varsinkaan Arsenalin rästipelit ole, sillä sunnuntaina vastaan tulee esimerkiksi Man City.

Näiden kahden suurseuran lisäksi Evertonilla on kuitenkin kiikariissaan vielä yksi ohitettava joukkue – paikallisvastustaja Liverpool. The Reds on Valioliigassa sijalla 4, mutat sen tilanne on huomattavasti vaikeampi kuin sarjataulukosta voisi pääteleä. Ylöspäin taulukossa tuskin on enää asiaa, sillä Tottenham, Man City ja tietenkin Chelsea vaikuttaisivat olevan tämän kauden TOP-3 – sen verran kilpailijoitaan paremmin ne ovat esiintyneet, eikä yksikään ole enää edes mukana Euroopassa. Keskittyminen on siis liigassa sataprosenttisesti.

Liverpoolin voitosta kotikentällään Evertonia vastaan tarjotaan tällä hetkellä kerrointa 1.70, joka on naurettavan pieni. Tottahan se on, että Liverpool on ollut kotonaan kova ja Everton puolestaan vieraissa surkea, mutta nyt kyseessä on kuitenkin derby. Joukkueiden välinen tasoero ei ole suuri, vaikka Liverpool onkin hyökkäyspäässä hieman terävämpi. Peli on meidän papereissamme huomattavasti annettuja pitkävetokertoimia tasaisempi, joten pelimerkit on sijoitettava tässä vaiheessa Evertonille. Hyviä pelivalintoja on varmasti runsaasti. Me tartumme suoraan vierasvoittoon kertoimella 5.50, mutta myös tasoitusvedot toimivat takuulla.