Veikkauskioski

Valioliiga-kampanja Betsafella – ilmaisvetoja ja ilmaisia kierroksia

valioliigakampanja_betsafe

Valioliigakausi 2016 – 2017 on jo lähtenyt käyntiin kahden ottelukierroksen verran. Sarjan kärkeen povatut Chelsea, Manchester City ja Manchester United ovat kaikki aloittaneet odotetun vahvasti, sillä ne ovat Hull Cityn ohella jo kahden kierroksen jälkeen ainoat joukkueet, jotka eivät ole vielä pisteitä menettäneet. Mestaruustaistelu tulee tällä Valioliiga-kaudella olemaan jännittävämpi kuin pitkään aikaan, ja ainakin Veikkauskioskin Valioliigan asiantuntijoiden into on ollut huipussaan heti alusta lähtien. Silmiimme osui kertoimia selatessamme tänään myös hauska Valioliiga-kampanja Betsafella, jonka haluamme jakaa myös lukijoidemme kanssa.

Betsafe Valioliiga-kampanjassa veikataan joulun sarjakärkeä

Kirjoitimme jo viime viikon Valioliigan ennakossamme hieman siitä, miten itse näemme tämän kauden mestaruustaistelun voimasuhteet. Chelsea on oma suosikkimme mestariksi, mutta helppoa sarjan voittaminen ei varmasti tule olemaan. Betsafen Valioliiga-kampanjassa ei kuitenkaan veikata koko kauden ykkösjoukkuetta, vaan ideana on ennustaa se, mikä joukkueista keikkuu liigan kärjessä jouluna.

Päästäksesi mukaan kampanjan ja nauttimaan ilmaiskierroksista ja ilmaisvedoista alla kuvatulla tavalla, sinun on tehtävä vähintään 50 euron arvoinen veto. Vedonlyöntikohteen on oltava “Valioliigan kärkijoukkue jouluna”, eikä vetoa saa yhdistää mihinkään toiseen kohteeseen. Kun olet lyönyt vetosi, olet automaattisesti mukana kampanjassa – ja saat ilmaiskierroksia ja ilmaisvedon aina kun joukkueesi voittaa.

Ilmaiskierroksia ja ilmaisveto aina kun joukkueesi voittaa

valioliiga_vedotBetsafen Valioliiga-kampanjan toimintaperiaate on yksinkertainen. Veikattuasi jotakin joukkuetta joulun sarjakärjeksi yllä kuvatulla tavalla saat palkinnon aina veikkaamasi joukkueen voittaessa ottelun liigassa. Jokainen voitettu ottelu tietää sinulle 5 ilmaiskierrosta NetEntin Football Champion Cup -kolikkopeliin sekä 5 euron ilmaisvetoa, joista molemmat lisätään pelitilillesi 72 tunnin sisään joukkueesi voitosta.

Molemmat ilmaiset edut ovat käytettävissä ainoastaan Betsafen mobiilivedonlyönnissä, joten ilman älypuhelinta tai tablettia tähän kampanjaan ei kannata tarttua. Molempiin bonuksiin liittyvät tietenkin myös kierrätysvaatimukset. Ilmaiskierroksilla saadut voitot on kierrätävä 35 kertaa, ja kierrätykseen on annettu aikaa 3 päivää. Ilmaisvedon kierrätysvaatimus on puolestaan ainoastaan yhden kerran nettovoittojen summa. Tämä kierrätys on suoritettava viikon kuluessa voittojen saamisesta, ja kierrätysvedot on lyötävä vähintään kertoimella 1.50.