Veikkauskioski

Uusi vuosi, vanhat kujeet? Lue NHL-vetovinkit yölle!

nhl-vedonlyonti-2018

NHL:ssä ei nukuta koskaan. Kautta on pelattu kohta jo 40 ottelukierroksen verran hieman joukkueesta riippuen, ja aika tutut ja odotetut joukkueethan siellä kärkisijoilla keikkuvat. Jatkuvatko vanhat kujeet nyt vielä uuden vuoden puolellakin, vai joko alkaisi ääni muuttua kellossa? Lue NHL-vetovinkit ensi yön peleihin alta!

NHL-vihje: Carolina Hurricanes – Washington Capitals

”Suomalaisseura” Carolina Hurricanesin käyrä osoittaa vihdoin ylöspäin. Viimeisestä kymmenestä pelistään kotijoukkue on onnistunut voittamaan peräti seitsemän, vaikka edellinen matsi päättyikin St. Louisissa vierastappioon. Tuon vaikean pelin häviäminen tuskin kuitenkaan käänsi tätä putkea suuntaan tai toiseen.

Capitalsin tilanne on hieman huonompi. Sarjataulukossa se on vielä niukasti Hurricanesia paremmissa asemissa, mutta suunta on alaspäin. Joukkue on hävinnyt nyt jo kolme peliä putkeen.

Vihje:

Hurricanesin kotietu on yksi sarjan suurimmista suhteessa sen vierastasoon. Kotijoukkueelle saa edelleen Moneylinena yli 1.75, joka maistuu todella hyvin.

NHL-vihje: Toronto Maple Leafs – Tampa Bay Lightning

vetovinkit-nhl-2018Torontossa huokaistaan varmasti helpotuksesta, kun raskas vierasotteluiden putki tulee vihdoin päätökseensä. Nyt Maple Leafs pääsee kotihallissaan aloittamaan uuden vuoden. Vastus ei kuitenkaan ole sieltä helpoimmasta päästä, sillä vastaan asettuu Itäistä konferenssia johtava Tampa Bay Lightning.

Vierasjoukkue on pelannut tähän mennessä huiman kauden ja näyttää marssivan runkosarjan voittoon. Vaan onko se parhaimmillaan tässä pelissä motivoitunutta Torontoa vastaan?

Vihje:

Kotietu painaa nyt vaa’assa tavallista enemmän. Mielestämme peli on tasabuukki, mutta ainakin Betssonilla tarjoillaan Toronton voitosta jopa 2.70. Lapulle siis.

NHL-vihje: Vancouver Canucks – Anaheim Ducks

Kolmas NHL-vihjeemme jaetaan myöhäispeliin Vancouver – Anaheim. Tässä pelissä Ankat lähtevät hakemaan tärkeää vierasvoittoa heikkovireisestä Canucksista, joka on saanut edellisestä viidestä pelistään surkeat 3 pistettä.

Loukkaantumiset nousevat tässä pelissä suureen rooliin. Ducksin tilanne on nyt jo aika hyvä, sillä Ryan Kesler on palannut kokoonpanoon. Canucks-leirissä taas ei paljon hymyilytä, sillä joukkueesta puuttuu 3-4 avainpelaajaa.

Vihje:

Ducks on tässä pelissä lievä suosikki, ja niin sen kuuluu ollakin. Vancouver voi kuitenkin hyvinkin kotonaan yltää tasuriin, joka on paras merkki kertoimella 4.00.