Veikkauskioski

Tulosvetovihjeet Milanon derbyyn – ryhdistäytyykö AC Milan?

derby_milano

Sunnuntai-iltana on luvassa yksi eurooppalaisen jalkapallon suurimmista klassikoista, kun italialaisjättiläiset AC Milan ja Inter Milan ottavat yhteen Giuseppe Meazzalla. Ottelun lähtökohdat ovat herkulliset, sillä Inter taistelee sarjan kärjessä Napolin, Lazion ja Juventuksen kanssa, kun taas AC Milanin on hiljalleen aloitettava pisteiden kerääminen, jos se mielii mukaan kärkitaistoon. Lue tulosvetovihjeet Milanon derbyyn alta!

Ennakko otteluun Inter Milan – AC Milan

Italian Serie A on ehtinyt vanhentua kahdeksan ottelukierroksen verran, ja sunnuntaina pelataan pois kyseisen kierroksen rästipelejä. Illan huippuotteluna on tietysti Inter – AC Milan, joka pelataan klo 21.45 Suomen aikaa.

Interillä on seitsemästä pelistä kuusi voittoa ja yksi tasapeli, joka tuli vieraissa Bolognaa vastaan. Mitään erityisen vakuuttavaa näytöstä Interin meno Serie A:ssa ei kuitenkaan ole ollut. Puolustupeli tuntuu olevan kunnossa, mutta hyökkäyksessä Inter on vielä toistaiseksi jäänyt Lazion, Juventuksen ja erityisesti Napolin jälkeen. Jotain olisi siis keksittävä, sillä tiukassa sarjassa hyvävireiset kärkipelaajat ovat kullanarvoisia. Parhaassa iskussa on ollut Mauro Icardi, joka on iskenyt jo kuusi maalia.

AC Milanin kauden alku on ollut aika odotetulla tasolla. Rossoneri on napannut seitsemästä pelistä neljä voittoa ja hävinnyt kolmesti. Kaksi näistä tappioista on tullut edellisistä otteluista lukemin 2-0, ensin vieraissa Sampodriaa vastaan, sitten kotona Romaa vastaan. Nyt kurssin olisi käännyttävä, sillä juuri nämä joukkueet taistelevat milanolaisten kanssa samoista, tärkeistä eurosijoista.

Loukkaantumistilanne on molemmilla aika samaa tasoa. Interiltä puuttuvat Vanheusden ja Brozovic, todennäköisesti myös Cancelo. Milanin riveistä ovat sivussa Conti ja Calhanoglu, epävarmoja ovat Antonelli, Musacchio ja Kalinic.

Tulosvetovihjeet

ennakko_inter_ac_milanEdelliskaudella nähtiin aika poikkeukselliset derbylukemat, kun molemmat ottelut päättyivät tasatulokseen 2-2. Normaalisti viime kausien derbyt ovat kuitenkin olleet aika vähämaalisia. Kaudella 2015/16 nähtiin yli kolme maalia kertaalleen (Milanin voitto 3-0), sitä ennen yli kahden maalin ottelu on pelattu niinkin kauan sitten kuin kaudella 2011/12. Lähdetään siis siitä, että tänäänkään ei maalijuhlia järjestetä.

Inter on ottelussa lievä suosikki pitkävedossa mielestämme ihan oikeutetusti. Ratkaisuvoimaa löytyy kuitenkin Interin riveistä huomattavasti vastustajaa enemmän, joten uskomme Interin kaivavan ainakin sen yhden maalin jostain. Milanin suhteen olemme hieman epäileväisempiä.

Tulosvetovihjeemme Milanon Derbyyn on siis pelata Interille 1,2 ja heittää Milanille oman maun mukaan pelkkä 0 tai myös 1. Paras kerroin löytyy mielestämme NordicBetiltä, jossa Interin 2-0-voitto antaa rahat takaisin kertoimella 10.