Veikkauskioski

Tulosvetovihjeet Mestareiden liigan puolivälieräotteluihin

tulosvetovihjeet_mestareiden_liiga

Tällä viikolla jalkapallon Mestareiden liigassa on luvassa monta todella jännittävää ottelua. Nyt pelataan paikoista välierissä, sillä vuorossa Mestareiden liigan puolivälierien toiset otteluparit. Ensimmäinen ottelukierros ei olisi voinut juuri jännittävämmin päättyä, sillä jokainen pari – ehkä Benfica – Bayernia lukuun ottamatta – on edelleen täysin auki. Nyt onkin erinomainen aika tehdä rahaa tulosvedossa, johon on tarjolla monia hyviä kertoimia useampiin otteluihin.

Veikkauskioskin tulosvetovihjeet – huomioi lähtöasetelmat vedoissasi

Mestareiden liiga on maailman arvostetuin seurajalkapalloturnaus, joten on itsestäänselvää, ettei siihen yleensä ole helppo löytää hyviä tulosvetovihjeitä ja -kertoimia. Vedonvälittäjät tuntevat joukkueet ja niiden väliset voimasuhteet erittäin tarkasti – ja pelaavat usein kertoimiensa kanssa varman päälle tietäen, että näin suuret ottelut houkuttelevat vedonlyöjiä joka tapauksessa.

Pudotuspelit ovat kuitenkin asia erikseen. Näissä otteluissa aiemmat tiedot joukkueista ja yleisimmistä tuloksista voi heittää romukoppaan, sillä psykologia ja lähtösasetelmat nousevat arvossa huomattavasti. Monet joukkueet ovat selkää seinää vasten: toisen on voitettava vieraissa, toisen taas vältettävä päästämästä maalia kotona – ja niin edelleen.

Ota siis ilo irti näistä kahdesta tuottoisasta ottelukierroksesta ja lue Veikkauskioskin tulosvetovihjeet tämän illan ja huomisen matseihin alta.

Manchester City – PSG

Tiistai-illan otteluna pelattava Manchester City – PSG alkaa tilanteesta 2 – 2. Cityllä on siis vierasmaalietu puolellaan, joten PSG on pakko voittaa – tai yltää runsasmaaliseen tasapeliin.

zlatan psgPelin kulku onkin tässä ottelussa selvä: PSG lähtee hyökkäämään koko arsenaalinsa voimalla, ja uskomme sen myös pystyvän maalintekoon vähintään muutamaan kertaan. Samalla tämä avaa tietysti mahdollisuuksia Citylle iskeä vastaan. Veikkaamme runsasmaalista ottelua, joka ratkeaa lopulta PSG:lle Zlatanin mitalla.

Tulosvetovihjeet:

Kertoimet 2 – 2 -tasurille ovat liian pienet, haemme yllätystä paremmilla kertoimilla.

Manchester City 2, 3 – PSG 3, 4

Real Madrid – Wolfsburg

Zidanen Real Madrid sai poistua Wolfsburgin kotikentältä 2 – 0 -tappio niskassaan. Realin on siis tehtävä vähintään kaksi maalia kotonaan, jotta jatkopaikka on mahdollinen. Samalla oman maalin on pysyttävä puhtaan: vierasmaalisäännön ansiosta yksikin maali Wolfsburgille tietäisi sitä, että Realin on iskettävä neljä maalia jatkoon päästäkseen!

Tulosvetovihjeet:

Wolfsburg puolustaa ja iskee vastaan, Real hyökkää. Ottelussa voi käydä miten vain, joten suosittelemme panostamista parempiin kertoimiin tässäkin pelissä.

Real Madrid 1, 4, 5 – Wolfsburg 1, 2

Atletico Madrid – Barcelona

Atletico sai arvokkaan vierasmaalin ensimmäisestä osaottelusta Barcelonassa, mutta hävisi kuitenkin lukemin 2 – 1. Madridilaisten ottelusuunnitelma lienee selvä: pitää oma maali puhtaana ja iskeä kerran tai kaksi itse. 0 – 0 riittää toisaalta Barcelonalle, joten vierasjoukkuekin lähtenee otteluun puolustuksen kautta. Luvassa on todennäköisesti vähämaalinen ja varmasti mielenkiintoinen peli. Yksi maali Barcelonalle alkun voi kuitenkin avata maalihanat.

Tulosvetovihjeet:

Atletico pystyy puolustamaan Barcelonaa vastaan kotonaan tarpeeksi hyvin, ja vähämaalinen kotivoitto on mahdollinen.

0 – 0, 2 – 1, 1 – 0 ja 2 – 0 ovat hyviä pelikohteita.