Veikkauskioski

Tulosvetovihjeet EM-kisaotteluun Kroatia – Espanja

espanja_kroatia_vihjeet
Jalkapallon EM-kisojen ratkaisuottelut lähestyvät, mutta vielä on jäljellä muutama lohkovaiheen ottelu, joissa määritetään ne joukkueet, jotka pääsevät taistelemaan jatkopaikoista pudotuspelivaiheessa. Lohkossa D tilanne on monia muita lohkoja selkeämpi. Espanja johtaa tällä hetkellä lohkoa puhtaalla pelillä perässään Kroatia, joka voitti ensimmäisen ottelunsa Turkkia vastaan, mutta jäi 2-2 tasapeliin toisessa pelissään Tsekin kanssa. Molemmat joukkueet ovat käytännössä varmistaneet jatkopaikkansa, joskin Tsekki saattaa vielä ohittaa Kroatian voittamalla Turkin, joten viimeisessä pelissä pelataan lähinnä lohkon ykkössijasta. Lue tulosvetovihjeemme alta ja virittäydy erityisen jännittävään kisatunnelmaan tänä iltana.

Kaksi kovaa EM-joukkuetta vastakkain

Sekä Kroatia että Espanja ovat pelanneet tähän mennessä vakuuttavasti. Espanjan peräsimessä jo ties kuinka monensia arvokisoja heiluva Vicente del Bosque on näyttänyt, ettei hän iästään huolimatta ole kangistunut kaavoihinsa. MM-kisojen katastrofista oppineena del Bosque on marssittanut kentälle uuden, dynaamisemman Espanjan. Vaikka viime vuosina tutuksi tullut espanjalainen lyhytsyöttöpeli on edelleen suuressa osassa “La Rojan” pelissä, on hyökkäysten päättämiseen tullut huomattavasti enemmän päättäväisyyttä. Lisäksi Espanja hyökkää tämän vuoden EM-kisoissa vastaan aina, kun siihen siunautuu tilaisuus – suuri muutos viime vuosien joukkueseen, joka aloitti joka hyökkäyksen alussa syöttömyllynsä pyörittämisen.

vedonlyöntivihjeet_em2016Veikkauskioskin jalkapalloasiantuntijat vihjasivat Kroatian olevan kova sana vuoden 2016 EM-kisoissa, eikä joukkue ole pettänyt odotuksia tähän mennessä. Espanjaa vastaan Kroatia kärsii kuitenkin mitä suurimmalla todennäköisyydellä keskikentän kapellimestarinsa Luka Modricin poissaolosta. Modric on joukkueen pelin sielu, eikä hänen puuttumisensa voi olla näkymättä Kroatian esityksessä Espanjan tasoista joukkuetta vastaan.

Tulosvetovihjeet otteluun Kroatia – Espanja

Tulosvetovihjeet otteluun Kroatia – Espanja lähtevät siitä, että Espanja tulee hallitsemaan palloa varsinkin Modricin poissaollessa suvereenisti. Kroatian on kuitenkin yritettävä hyökätä, mikäli he mielivät edelleen lohkon ykköspaikalle. Toisaalta myös kakkospaikan varmistaminen on Kroatialle tärkeä asia, sillä lohkon kolmanneksi sijoittuneelle joukkueelle on todennäköisesti luvassa huomattavasti lohkokakkosta kovempi vastus pudotuspeleissä.

Koska Espanjan ei ole mikään pakko voittaa tätä ottelua, se palannee lähemmäs aiemmista arvokisoista tuttua, riskejä pallonhallintapelillä välttelevää joukkuetta. Vaikka del Bosque saattaakin kierrättää pelaajistoaan hieman, on Espanja silti modricitonta Kroatiaa selkeästi vahvempi joukkue. 0 – 1,2 tuo tulosvedosta todennäköisimmin hyvän palautuksen.