Veikkauskioski

Tennisvedonlyönti netissä pähkinänkuoressa – lyö vetoa livenä

tennisvedonlyönti
Tennis on yksi mielenkiintoisimmista vedonlyöntikohteista, joka sopii erityisen hyvin live-vetojen tekemiseen. Tennisvedonlyönti tarjoaa pelattavaa koko ottelun ajaksi, sillä vetoa voi nykyään lyödä netissä vaikka jokaisesta setistä erikseen. Vaikka kyseessä on nopeatempoinen peli, pidetään siinä kuitenkin tarpeeksi pitkiä taukoja settien pelaamisen välillä, jotta kertoimenlaskijat ehtivät luoda uudet kertoimet seuraavaan pelikohteeseen. Tennisvedonlyönnissä ei toki ole kyse ainoastaan live-vedonlyönnistä, vaan esimerkiksi Ranskan avoimien kaltaiset suuret tennisturnaukset tarjoavat paljon mielenkiintoista pelattavaa myös voittajavetoon.

Näin lyöt vetoa tenniksestä netissä

Jos rakastat vedonlyöntiä netissä, etkä vielä ole sijoittanut rahojasi tennikseen, suosittelemme lajiin tutustumista lämpimästi. Vaikka tennistä ei olisi seurannut kovinkaan tarkasti aiemmin, oppii pelin salat nopeasti. Näennäisen yksinkertaisessa pelissä on monia taktisia hienouksia, joihin alkaa kiinnittää huomiota otteluita seuratessaan.

Myös tennispelaajien erilaisia tyylejä on mukava seurata, sillä tässä lajissa voi pärjätä hyvin erilaisin tavoin. Tämä tuo lisämielenkiintoa myös tennisvedonlyöntiin. Yhden pelaajan pelityyli saattaa toimia paremmin tiettyä pelaajatyyppiä vastaan, jolloin maailmanlistan alemmilla sijoilla majailevat pelaajat saattavat yllättää parempiaan yksittäisissä otteluissa. Näiden pelikohteiden haistaminen on yksi voitollisen tennisvedonlyönnin kulmakivistä. Toinen on otteluiden tarkka seuraaminen ja live-vedonlyönti, josta kerromme hieman lisää seuraavassa.

Katso otteluita veikkaussivustoilla ja lyö vetoa livenä

live_tennis_djokovicTennis on yksi kansainvälisimmistä urheilulajeista. Sen maailmanlaajuinen suosio näkyy positiivisesti myös netin vedonlyöntisivustoilla, jotka ovat panostaneet lajiin vahvasti. Voit katsella tennisotteluita lähes turnauksesta kuin turnauksesta suorina lähetyksinä suoraan vedonlyöntisivustoltasi käsin – ja iskeä samalla vedot sisään, kun hyvä kerroin osuu silmiin.

Live-vedonlyönnissä mitataan todelliset tennistietäjät. Tässä pelimuodossa pelaaja on täysin samalla viivalla kertoimenlaskijoiden kanssa. Molemmat tekevät oman arvionsa ottelun kulusta, ja mikäli pelaaja on etevämpi lukemaan ottelun luonnetta, voi hän tehdä tietoudellaan komeita summia rahaa yhdessä pelissä. Esimerkiksi pelaajien ruumiinkielestä voi tarkalla silmällä päätellä paljon, samoin siitä, alkaako pelaajan syöttö loksahdella kohdalleen.

Aloita pienillä panoksilla ja seuraa tuloksiasi

Me Veikkauskioskilla suosittelemme aloittelevia tennisvedonlyöjiä ottamaan ensi alkuun rauhassa live-vetojen kanssa. Tässä pelimuodossa voi voittaa paljon hetkessä, mutta myös hävitä suuria summia. Jos tennis ei lajina vielä ole turhan tuttu, voi olla fiksumpaa lyödä ensimmäiset live-vedot tennikseen pienellä panoksella. Seuraa sitten tuloksiasi pidemmällä aikavälillä, jotta tiedät, kuinka omat arviosi tuntuvat osuvan kohdalleen. Jos homma toimii, voi panoksia nostaa varovaisesti seuraavissa otteluissa.