Veikkauskioski

Tänään voittavat HIFK ja Jokerit – lue lätkävihjeet keskiviikolle

jaakiekko-vinkit-keskiviikko

Tänään pelataan jääkiekkoliigassa vain yksi ottelu, jossa kohtaavat Helsingin IFK ja Kuopion KalPa. Heikosti kautensa avanneista joukkueista molemmat haluaisivat takuulla ottaa nyt voiton, mutta painaako kotietu vaa’an HIFK:n puolelle? KHL:n puolella pelataan useampiakin otteluita, mutta meidän mielenkiintomme keskittyy toiseen Helsingissä pelattavaan otteluun, jossa kohtaavat Jokerit ja Barys Astana. Lue molemmat keskiviikon lätkävihjeet alta!

KHL-vihje: Jokerit – Barys Astana

KHL:ssä Jokerit on hävinnyt nyt loistavan alkukauden jälkeen kahdesti peräkkäin, joten kurssin kääntäminen on päällimmäisenä mielessä, kun Hartwall Areenalle astelee vieraaksi Barys Astana. Vierasjoukkue ei ole mikään pilipaliryhmä, sillä se majailee tällä hetkellä Itäisessä konferenssissa sijalla 5.

Jokerit on kuitenkin tässä ottelussa suursuosikki. Se on kerännyt tämän kauden 21 ottelustaan peräti 51 pistettä, millä heltiää kolmospaikka Läntisessä konferenssissa. Jokereiden edellä on tällä hetkellä vain TsSKA Pietari, joka on vaikuttaa olevan koko sarjan kovin joukkue juuri nyt.

Vihje:

Jokereiden kahdesta tappiosta ei kannata vetää liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä, ja edellinen niistä tuli vieläpä juuri yllä mainittua Pietari TsSKA:a vastaan jatkoajalla. Kannattaa sen sijaan hyödyntää Jokereiden loistava kotivire ja napata esimerkiksi Betssonilta kiinni -1,5 tasoitus kotivoitolle kertoimella 1.90.

SM-liiga-vihje: HIFK – KalPa

khl-liiga-vihjeetHIFK ja KalPa kuuluvat kuluvan Liiga-kauden suurimpiin yllättäjiin – negatiivisiin sellaisiin. HIFK:lla on 16 ottelun jälkeen kasassa 19 pistettä, joilla heltiää sarjassa 11. sija. KalPa taas on toiseksi viimeisenä, takanaan vain Mikkelin Jukurit.

Näiden kahden joukkueen välillä on tällä kaudella pelattu jo yksi ottelu, jota isännöivät kuopiolaiset. Tuo matsi päättyi KalPa:n 2-1 voittoon, mutta nyt tahti lienee hieman toisenlainen. Kotijoukkue on nimittäin aina ollut näiden kahden välisissä otteluissa ollut selvästi niskan päällä.

Vihje:

Tänään Helsingissä nähdään kaksi kotivoittoa, näin veikkaamme. Tilastoista löytyy tähän otteluun aika hyvä tärppi, sillä HIFK on onnistunut voittamaan kahdeksasta edellisestä KalPa-ottelustaan peräti kuusi. Pelit ovat olleet melko vähämaalisia, joten tasoitus jätetään tällä kertaa pois, mutta pitkävedon kerroin kotivoitolle maistuu. Betssonin 1.65 lähtee lapulle.