Veikkauskioski

Tänään se alkaa – lue veikkausvihjeet US PGA 2016 -golf-turnaukseen

veikkausvihjeet_pga_open
Golfin ystäviä hemmotellaan tällä viikolla neljän päivän ajan oikein kunnolla, kun US PGA 2016 pyörähtää käyntiin. Baltusrol Golf Clubilla Springfieldissä, New Jerseyssä pelattava turnaus on 98. laatuaan, ja luvassa on tänäkin vuonna varmasti huipputason golf-viihdettä. Tämän vuoden turnaukseen tuovat lisää mielenkiintoa myös sääolosuhteet. Maanantaina Springfieldissä riehui rajumyrsky, ja lisää vaihtelevaa säätä on luvattu myös pitkän kisaviikonlopun ajaksi. Lue veikkausvihjeet US PGA 2016 -turnaukseen alta ja lyö vetoa siitä, kuka selviää myrskyn kourista kuivin jaloin.

US PGA 2016 -vedonlyönti – jatkaako Henrik Stensson voittokulkuaan

British Open -turnauksessa Skotlannin Royal Troonissa nähtiin huikeaa draamaa reilu viikko sitten. Ruotsalainen Henrik Stenson voitti ensimmäisen major-turnauksensa ja teki samalla golf-historiaa pelaamalla viimeisen kierroksensa 8 alle parin – ja koko turnauksen uskomattomat 20 alle parin. Stensonin huippukierros tiputti lopulta kyydistä myös amerikkalaisen Phil Mickelsonin, joka sijoittui Skotlannissa toisella sijalle.

US PGA 2016 tarjoaa Phil Mickelsonille uuden mahdollisuuden peitota Stenssonin, mutta US PGA 2016 -vedonlyönnissä suosikit löytyvät kuitenkin tämän kaksikon ulkopuolelta. Selkeät ykkössuosikit turnaukseen ovat Rory Mcllroy ja Dustin Johnson, joista molemmille tarjotaan noin 8-9 kertoimia. Näiden kahden perässä seuraa Jason Day kertoimilla hieman kymmenen pintaan. Stensonin voittokerroin on noin 17.00, Mickelsonin puolestaan 23.00.

Parhaat US PGA 2016 -veikkausvihjeet

pga_vedonlyönti_2016Veikkauskioskin golf-asiantuntijat ovat valinneet parhaat US PGA 2016 -veikkausvihjeet useiden peli-ideoiden joukosta. Golfin Open-turnaukset ovat aina vaikeita ennustaa, mutta niihin on myös tiukan analyysin avulla löydettävissä hyviä pitkävetovihjeitä.

Ensimmäinen veikkausvihjeemme US PGA 2016 -turnaukseen on Phil Mickelsonin voitto. Mickelson osoitti pelinsä olevan kunnossa British Openissa viime viikolla, eikä ole syytä olettaa miehen jyvän katoavan kotimaan viheriöilläkään. Mickelson on lisäksi onnistunut voittamaan Baltusrolissa aiemminkin, joten kerroin 23.00 on ehdottomasti pelaamisen arvoinen keskisuurella panoksella.

Toinen veikkausvihjeemme US PGA:han on Sergio Garcian johto ensimmäisen kierroksen jälkeen. Espanjalainen on sijoittunut viiden sakkiin jo kahdessa Openissa tänä kesänä, ja hänen pelinsä on ollut uomissaan erityisesti turnausten alussa. Yli 30.00 on huima kerroin Garcian johdosta ensimmäisen kierroksen jälkeen, joten pelaamme sitäkin pienellä riskillä keskisuurella panoksella.