Veikkauskioski

Suosikkien aika voittaa Valioliigassa – lue Boxing Day -vihjeet

boxing_day_vihjeet

Valioliigan perinteinen Boxing Day -kierros on tänään edessä, ja luvassa on upeita otteluita koko liigan täydeltä. Tällä kaudella liigan kärki on ollut välillä yllättävänkin suurissa vaikeuksissa heikompia joukkueita vastaan, mutta kauden puolenvälin lähestyessä tämä trendi alkaa yleensä kääntyä. Kun supertähtiä vilisevät Man City, Chelsea, Man Utd ja Arsenal alkavat saada yhteispelinsä toimimaan, ovat muut vaikeuksissa. Veikkauskioski haistelee nyt ensi kertaa pitkävedon vihjeisiin suosikkien voittoja, lue analyysimme alta.

Manchester United – Sunderland

Manchester United on edelleen yksi kauden suurimpia pettymyksiä, mutta peli on Mourinhon miehistöllä kuitenkin hiljalleen loksahtamassa kohdalleen. Viimeisestä kymmenestä pelistä ei Unitedilla tappioita ole, eikä sellaista ole varmasti luvassa tänäänkään, kun Sunderland saapuu vierailulle Old Traffordille. Kyseessä on umpisurkea vierasjoukkue, joka on hävinnyt kuusi kahdeksasta vierasottelustaan

Lähdemme hakemaan tähän peliin Manchester Unitedin vähintään kahden maalin voittoa tasoitusvetona. Kerrointa Man Utd -1:lle saa pitkävedossa noin 1.65, joka riittää kyllä peleihin. Tämän päivän ideamme on kuitenkin rakentaa suurempi komboveto.

Chelsea – AFC Bournemouth

pitkäveto_boxing_dayChelsea oli veikkauksemme Valioliigan mestariksi ennen kauden alkua, ja juuri nyt näyttää Lontoon sinisten kannalta hyvältä. Peli on uomissaan, ja pisteitä tulee tasaisesti, vaikka esitykset olisivat joskus heikompiakin. Varsinkin kotonaan Chelsea on ollut todella kova, ja kahdeksasta ottelusta on tilillä seitsemän voittoa ja yksi tappio. Tasureihin Chelsea ei ole sortunut, ja siitä syystä näemme sen kertoimessa tänään potentiaalia. Vierailija Bournemouth ei ole huono joukkue, mutta se elää kotikentästään, eikä vieraissa ole sujunut lähellekään samaan malliin.

Chelsean kotikerroin pitkävedossa on juuri nyt 1.40, ja se lähtee lapulle kombovetona yllä mainitun Man Utd:n kanssa. Lisäksi laitamme mukaan vielä Arsenalin alla olevin perustein.

Arsenal – West Bromwich

Arsenalilla alkaa jälleen olla se aika kaudesta, jolloin Wengerin miehistö tapaa tippua mestaruustaistosta pois. Ja siltähän se hieman näyttää tälläkin hetkellä; eroa sarjan kärjessä keikkuvaan Chelseaan on jo 9 pistettä, eikä enempään ole varaa. Emme usko Arsenalin olevan mukana tiukimmassa mestaruustaistelussa enää kovinkaan pitkään, koska joukkue pärjää hyvin heikompiaan vastaan. Muiden suurten uskomme kuitenkin jättävän pohjois-lontoolaiset jalkoihinsa.

Tänään Arsenal saa vieraakseen West Bromin, jolle kausi on ollut tähän asti hyvä. Joukkue on 8. sijalla, mutta verrattain korkean sijoituksen ei kannata antaa hämätä liikaa – muiden väliset erot ovat kuuden kärkijoukkueen takana vain piste tai pari. Odotamme maalirikasta ottelua, mutta Arsenal on selkeä valinta peleihin kertoimella 1.35. Koko triplan kertoimeksi tulee näin 3.12.