Veikkauskioski

Serie A lähestyy puoliväliä – lue pitkävetovihjeet illan peleihin

serie_a_pitkäveto

Italian Serie A on tarjonnut tällä kaudella paljon jännittäviä hetkiä. Juventuksen jo vuosien ajan hallitsema sarja lähestyy nyt puoliväliään, ja Vanha Rouva näyttää tälläkin kaudella vahvimmalta. Juventuksen ero kakkosena majailevaan AS Romaan on jo 7 pistettä. Ero kasvoi entisestään, kun torinolaiset onnistuivat kaatamaan pääkaupungin joukkueen kotikentällään viime viikolla.

Juventuksesta Serie A:n mestari 2016 / 17?

Jos mestaruus näyttääkin suurella todennäköisyydellä matkaavan jälleen Torinoon, käydään europaikoista Serie A:ssa todella kovaa kilpailua useiden huippujoukkueiden välillä. AS Roma, Napoli, Lazio, AC Milan ja Atalanta ovat kaikki kolmen pisteen sisällä sijoilla 2 – 6. Lisäksi toinen Milanon suurjoukkueista, FC Inter, hamuaa mukaan taisteluun europaikoista. Se on vain 5 pistettä jäljessä kakkosena olevaa AS Romaa, joskin ottelun enemmän pelanneena.

Tänään Serie A:ssa pelataan kaksi todella mielenkiintoista ottelua, joissa keskikastin joukkue kohtaa kärkipään joukkueen. Nämä pelit ovat elintärkeitä, mikäli joukkueet mielivät vielä nousta mukaan kärkikahinoihin. Jos voittoja ei tässä vaiheessa onnistu “isommistaan” ottamaan, on sijoitus kauden päätteeksi suurella todennäköisyydellä “ynnä muut”. Lue pitkävetovihjeemme näihin kahteen otteluun alta.

Pitkävetovihje: Fiorentina – Napoli

vedonlyöntivihjeet_serie_aSerie A:n 8. sijalla majaileva Fiorentina saa tänä torstaina vastaansa Mestareiden liigassakin pudotuspeleihin selvinneen Napolin. Siellä napolilaisille luvassa lienee kylmää kyytiä, sillä vastaan asettuu hallitseva mestari Real Madrid. Tänäänkään tehtävä ei mielestämme ole helppo, sillä Fiorentina on ollut tällä kaudella kotonaan erittäin vahva.

Pitkävetovihjeemme otteluun Fiorentina – Napoli on lähteä hakemaan kotivoittoa tasoitusvedon kautta. Fiorentina ei ole hävinnyt vielä kotonaan kertaakaan (saldo 4 – 4 – 0), joten jo pelkästään tilastojen valossa pitkävedon kerroin 1.80 on ehdottomasti pelattava. Napoli on voittanut kolme peliä putkeen, mutta mielestämme tähän on hieman ylireagoitu kertoimissa.

Pitkävetovihje: AS Roma – ChievoVerona

Toinen pitkävetovihjeemme Italian Serie A:han jaetaan tänään otteluun AS Roma – ChievoVerona. Tässä ottelussa ei ole kuin yksi suosikki, ja se on AS Roma. Roomalaisten peli tuntuu loksahtaneen kohdalleen, ja lukuun ottamatta yllä mainittua Juventus-tappiota joukkue on voittanut 5 viime pelistään 4. Kotikentällään Roma ei ole menettänyt vielä pistettäkään, vaan 8 ottelusta on tuloksena yhtä monta voittoa. Maaliero 24 – 6 kertoo siitä, että maalintekovoimaa riittää.

Roman kotivoiton kerroin 1.35 on ylikerroin jo sinänsä, mutta ottaen huomioon Roman maalintekotaidon, uskallamme hakea suurempaa kerrointa tasoitusvedolla. 2.00 on paras kerroin, jonka Roma -1 -kohteelle löysimme, joten pelimerkit sille.