Veikkauskioski

Riskittömiä vetoja Eurobaskettiin: Suomi kohtaa Puolan

korisvedot_2017

Susijengin upeasti edennyt urakka jatkuu, kun vastaan tulee tällä kertaa Kreikka. Veikkauskioski on innoissaan siitä, miten kovassa nosteessa koripallo on Suomessa. Nyt voi ihan oikeasti odottaa menestystä. Miten Susijengi pärjää Kreikan isokokoista ja perinteistä koripalloa pelaavaa joukkuetta vastaan? Veikkauskioski kaivoi jännityksen lieventäjäksi jälleen esiin mainioita tarjouksia.

Tuo mainio ja perinteikäs vedonlyöntisivusto Betsson tarjoaa jopa kahta riskitöntä vetoa Eurobaskettiin. Ensimmäisen saat, kun lyöt kymmennen euron koripallovedon ainakin kertoimella 1,5. Lisäksi saat toisen mokoman, kun veikkaat oikein turnauksen voittajaa. Aikaa sinulla on lohkovaiheen päättymiseen asti. Lue lisäohjeet Betssonin kampanjasivulta.

Susijengi vetää kovilla kierroksilla, loukkaantumiset pelottavat

koris_vedonlyönti_em_2017Veikkauskioski aloittaa ensin kansallistyylisesti negatiivisista asioista yksi asia on varmaan, Slovenian voitettua Islannin 75 – 102, ei Suomella ole edes teoreettisia mahdollisuuksia lohkonsa voittoon. Lisäksi vaikka Susijengi kaatoi viimeksi Puolan upeasti jatkoajalla, mutta valitettavasti sekä Jamar Wilson että Mikko Koivisto loukkasivat nilkkansa, mikä kyllä kirpaisee Kreikkaa vastaan.

Kreikka voi silti hyvinkin kaatua, sillä esimerkiksi Slovenia, jolle Suomi hävisi, kaatoi myös Kreikan. Suomi oli vain yhden kolmosen korin päässä tasatilanteesta. Lisäksi Suomen onnistui kukistaamaan Ranska jatkoajalla, mitä Kreikka ei tehnyt, vaan hävisi kahdeksalla pisteellä. Veikkauskioski uskoo, että Susijengi kykenee adaptoitumaan ja voittamaan myös haastavia tilanteissa.

Pitkien korispelaajien pitkävetolappu

Kreikka saa tähän otteluun voittajasuosikin pitkävedon kertoimen 1,44, kun taas Suomi lähtee niinkin korkealla kertoimella, kuin 2,85. Lauri Markkanen teki muuten päräyttävät 27 pistettä Puolaa vastaan. Mitä tähän voi sanoa? Linnan juhlissa nähdään, ja mies voi olla matkalla yhdeksi Suomen kaikkien aikojen suurimmaksi urheilijaksi. On ihan helposti mahdollista, että Markkanen tekee tässä yli 18,5 pistettä, ja kerroin sille on 1,80. Veikkauskioski tarttuu tällä kertaa Betssonin riskittömään vetoon ja laittaa sen Suomelle. Pienemmän riskin suosijoiden kannattaa sijoittaa euronsa Markkaseen.

Niin, jos et vielä ole avannut tiliä Betssonille, niin tee se nyt ja pääset hyödyntämään mahtavia vedonlyöntibonuksia, joilla voit tuplata ensitalletuksesi ja saada paljon muuta rahanarvoista bonusta.