Veikkauskioski

Riskitön veto jalkapallon MM-karsintoihin

suomi_em_vedonlyönti

Veikkauskioski tiedottaa, että jalkapallon MM-karsinnat ovat käynnissä ja Suomi kohtaa sunnuntaina Ukrainan. Viimeksi I-lohkossa Huuhkajat kokivat tappion Kroatiaa vastaan Tampereella. Teemu Pukki pääsi lopussa lähelle maalintekoa, mutta tilaisuus tyrehtyi. Kroatia hallitsi peliä ja pallo oli joukkueen hallussa 62 prosenttia ottelusta. Suomi on sarjataulukossa kolmanneksi viimeisenä yhdellä pisteellä ja Ukraina kolmantena kahdeksalla pisteellä. Suomi on hävinnyt yhtä tasapeliä lukuun ottamatta kaikki ottelunsa. Eli onko nyt kesäisten sateide, hyttysten ja hallan lisäksi riesana suomifudis? No hätä ei ole tämän näköinen, sillä suomalaisten parissa suosittu vedonlyöntisivusto Betsson tarjoaa riskittömiä vetoja Suomen MM-karsintoihin.

Betsson mainostaa tarjoustaan hauskasti siten, että nyt kannattaa antaa kansallistunteen jyllätä ja veikkata riskittömästi. Osuvaa, eikö? Tarjoukseen tarttuminen on helppoa: klikkaa linkkiä ja sitten “Hae omasi” -nappia. Voit valita minkä vain MM-karsintakohteen, mutta kyllä nämä pitää Veikkauskioskin mielestä käyttää Huukajien peleihin. Toivossa on hyvä elää, niinhän sitä sanotaan. Niin, ja käytä riskitön vetosi kesäkuun 11. päivään mennessä – ja muista raksia se vetokupongin sininen ruutu.

MM-karsinnat ovat täällä, oletko valmis?

em_karsinta_vihjeetRehellisyyden nimissä on sanottava, että Suomen jalkapallon MM-karsinnat ovat sitä urheilua, joka herättää tunteita – ei kyllä useinkaan positiivisia sellaisia. Veikkauskioski vilkaisee kertoimia. Betsson tarjoaa Huukajien voitolle kerrointa 5,15. Ukrainan voitto lähtee kertoimella 1,75 ja tasapeli kertoimella 3,30. Melko pahalta näyttää Huuhkajien näkökulmasta. Ukraina voitti viime vuoden loppupuolen Suomea vastaan pelaamansa ottelun 1-0. On vaikea uskoa Suomen mahdollisuuksiin tälläkään kertaa.

Ukrainan kolmen ottelun voittoputki katkesi Kroatiaa vastaan muutama kuukausi sitten. Viimeisin ystävyysottelu ei myöskään mennyt ihan putkeen, kun erään pienen saarivaltion joukkueen, Maltan, onnistui kukistamaan Ukrainan. Toisaalta, kun Islanti on niin kova, niin kenties toinen saarivaltiokin voi olla. Ottelu muuten pelattiin Suomessa. Tänään on kuitenkin kysymys siitä, että miten väkiluvultaan yli 10 kertainen maa pelaa Ukrainaa vastaan. Voiko Suomi voittaa? Heikolta näyttää, mutta onneksi on tuo Betssonin riskitön veto, jonka ansiosta sydämellä lyöty kannatusveto Suomelle ei kirpaise niin paljoa.

Riskitön veto Suomelle

Alle 2,50 maalia lähtee kertoimella 2,45. On melko epätodennäköistä, että Huuhkajat maalia tekisivät, eikä Ukrainakaan kolmea maalia tee, joten tuo tuntuu ihan hyvältä pitkävedon kohteelta. Jos olet eri mieltä, niin nappaa Suomen -1 maalin tasoitusveto kertoimella 15,50. Itse asiassa miksipä ei? Tuossa vasta onkin mukava kohde kympin riskittömälle vedolle, josta panos palautetaan, vaikka veto ei osuisi. Suomen 1X, eli Suomi voittaa tai tasapeli lähtee kertoimella 1,98. Se voi olla isänmaallisille, mutta realisteille, sopiva veto. Veikkauskioski vetää riskillä, ja tarttuu Suomen -1 maalin tasoitusvetoon.