Veikkauskioski

Raviveikkaus netissä – voita enemmän kuin Fintotolta!

ravit_netissä
Ravit ja varsinkin erilaiset totopelit ovat todella suosittu vedonlyöntikohde Suomessa. Aiemmin pelejä suomalaisille tarjosi Veikkaus, mutta nyt kaikki Suomessa tapahtuva raviveikkaus on siirtynyt Fintoton alaisuuteen.

Harva kuitenkaan tietää, että raviveikkaus netissä onnistuu aivan samoista kisoista kuin Fintotollakin. Kaikki tutut raviradat Helsingin Vermosta Jyväskylän Killeriin ovat mukana myös netin vedonlyöntisivustojen valikoimissa. Suurimpana erona Fintoton ja muiden ravivedonvälittäjien välillä onkin se, että tekemällä raviveikkauksesi netissä pelaat samalla paremmilla palautusprosenteilla.

Hoida raviveikkaus netissä ja parannat voittomahdollisuuksiasi

Jos olet aiemmin veikannut raveja Fintotolla ja Veikkauksella, tiedät varmasti, että molemmat firmat tarjoavat pelinsä muuttuvilla kertoimilla. Tämä tarkoittaa siis sitä, ettet tiedä vetoa lyödessäsi mahdollisen voittosummasi suuruutta. Kerroin määräytyy vasta kaikkien pelien vastaanottamisen jälkeen riippuen siitä, kuinka pelaajien pelijakaumat eri kohteiden välillä jakautuvat.

Tässä toto-mallisessa raviveikkauksessa ei sinänsä olisi mitään vikaa, jos suomalaiset vedonvälittäjät tarjoaisivat pelaajille kilpailukykyisen palautusprosentin. Näin ei kuitenkaan valitettavasti ole: esimerkiksi Fintoton suositun Toto65:n palautusprosentti on vain 65 %. Jokaisesta peliin panostetusta eurosta palautuu siis pelaajille voittoina vain 65 senttiä! Kyseessä on suoraan sanottuna surkea lukema, jonka tarjoaminen on mahdollista vain pelimonopolin alaisuudessa, kun kilpailua ei ole.

Lyö H2H-vedot ja voittajavedot raveihin kansainvälisillä sivustoilla

h2h_vedot_ravitVeikkauskioskilta ei juuri ravien erikoisasiantuntijoita löydy, mutta mekin ymmärrämme sen verran, että raviveikkaus kannattaa tehdä ennemmin paremmalla kuin huonommalla palautusprosentilla. Siksi suosittelemme kansainvälisten vedonvälittäjien, kuten NordicBetin ja Betssonin, raviveikkausta netissä kiinteillä kertoimilla.

Näiltä luotettavilta pohjoismaalaisilta sivustoilta löydät kaikki Suomen tärkeimmät ravikilpailut, joihin on tarjolla lukuisia erilaisia vetomuotoja. Jos haluat käyttöösi parhaan mahdollisen palautusprosentin, valitse pelikohteeksesi H2H-vedot eli suomeksi parivedot. Näissä vedoissa kaksi lähtöön osallistuvaa hevosta asetetaan vastakkain, ja sinä veikkaat kumpi ylittää maaliviivan ensimmäisenä.

Yksinkertaista, eikö totta? Hyvän palautusprosentin (92 %) lisäksi parivedoista tekee erityisen mielenkiintoisen pelikohteen myös se, että sinun ei tarvitse tuntea kaikkia lähdön hevosia läpikotaisin. Riittää, että ymmärrät kahden hevosen väliset voimasuhteet vedonvälittäjää paremmin.

Mikäli haluat mieluummin pelata muuttuvilla kertoimilla, käyttäen koko ravitietouttasi hyödyksesi, voit veikata netissä myös yksittäisen lähdön voittajaa. Tällöin palautusprosenttisi laskee muutamalla prosenttiyksiköllä (85 %), mutta on silti huomattavasti Fintoton tarjoamia voittojakaumia parempi.