Veikkauskioski

Pitkävetovihjeet Veikkausliigaan – miten käy jumbofinaalissa?

pitkävetovihjeet_veikkausliigaan

Jalkapallon Veikkausliiga näyttää olevan selvä peli, ennen kuin ehti kunnolla alkaakaan. HJK porskuttaa sarjakärjessä nyt jo 8 pisteen erolla seuraavana tulevaan VPS:ään, ja on vaikea kuvitella Klubin tätä johtoa enää menettävän. HJK:n takana Veikkausliiga 2017 on kuitenkin erittäin tasainen, sillä joukkueet sijoilla 3-10 mahtuvat vain 5 pisteen sisään. Europaikoista tullaankin takuulla käymään melkoinen vääntö tällä kaudella.

Sarjataulukon häntäpäässä on lisäksi yksi kaksikko, joka on jäänyt muista pahasti jälkeen jo tässä vaiheessa: HIFK ja JJK. Nämä joukkueet kohtaavat toisensa tänään keskiviikkona – lue pitkävetovihjeet jumbofinaaliin ja pariin muuhun otteluun alta.

21.6. pitkävetovihje: JJK – HIFK

Jyväskylässä nähdään kahden kovasti kärsineen joukkueen kohtaaminen, kun Jyväskylän kettulauma kohtaa Antti Muurisen HIFK:n. Molemmilla on tältä kaudelta ainoastaan yksi voitto, ja illan ottelu on jo tässä vaiheessa äärimmäisen tärkeä varsinkin JJK:lle. Jos kotijoukkue häviää, jää se jo 5 pistettä jälkeen karsijan paikalla majailevasta HIFK:stakin.

Emme kuitenkaan usko JJK:n tätä peliä häviävän. Jyväskyläläiset ovat paranteet viime aikoina otteitaan hieman, kun taas HIFK taapertaa melkoisessa suossa. Muurisen suojatit eivät ole tehneet maalia kolmeen otteluun, ja kaikista niistä on tullut lopulta myös tappio. Kurssin kääntymisen merkkejä ei ole nähtävissä, joten piristynyt JJK on mielestämme illan ottelussa jopa suosikki kotikentällään. Pitkävetovihjeemme onkin panostaa kunnolla kotijoukkueen kertoimelle 3.10.

21.6. pitkävetovihje: PS Kemi – Lahti

pitkäveto_kertoimet_liigaPS Kemin ja Lahden välinen Veikkausliiga-kamppailu on toinen ottelu, jossa pitkävedon kertoimet ovat mielestämme aika vinksallaan. Kemiläisille tarjotaan pitkävedossa kerrointa 3.00 kotikentällään, kun taas Lahti on asetettu vieraissa suosikiksi.

Molempien joukkueiden pelejä katselleena voimme sanoa, että materiaalieroa ei juurikaan ole, ja Kemi tuntuu olevan tällä hetkellä paljon kovemmassa vireessä. Filip Valencic on voittanut pelejä kemiläisille yksin viime aikoina, ja sama tahti voi hyvinkin jatkua tänään. Mielikuvituksetonta Lahtea vastaan pelaaminen kannattaa tasoitusvedoilla, sillä lahtelaisten peleissä maaliodotusarvo on aina pieni. Siksi pitkävetovihjeemme tähän otteluun on PS Kemi + 1 huippukertoimella 1.50.

22.6. pitkävetovihje: Ilves – SJK

Kolmas pitkävetovihjeemme Veikkausliigaan tälle viikolle on SJK:n vierasvoitto Ilveksestä. SJK on jälleen alisuorittanut alkukauden, ja päävalmentaja ehti jo vaihtua tässä vaiheessa kautta. Uusi espanjalaisluotsi on tuntematon tapaus Suomessa, mutta peli näyttää olevan paranemaan päin. Materiaali SJK:lla on kuitenkin kohtuullisen hyvä, mikä alkaa väistämättä näkyä jossain vaiheessa.

Ilves on tällä hetkellä Veikkausliigassa ylempää keskikastia, mutta kotipelit ovat olleet tamperelaisille melkoista myrkynjuontia. 5 ottelusta pisteitä on vain 4, ja maalierokin on 3 astetta pakkasen puolella. SJK pystyy kyllä maalintekoon Ilvestä vastaan vieraissakin, ja vierasvoitoin pitkävetokerroin 3.25 maistuu erinomaisen hyvin.