Veikkauskioski

Pitkävetokohteena MLB baseball boostatuilla voitoilla

mlb_vedonlyönti

Tämä kesä on melko hiljainen, ainakin mitä tulee urheiluvedonlyöntiin sekä pitkävetoihin. Kohta ei enää ole luvassa futisturnauksia tai muita suuria arvokisoja, mistä syystä Veikkauskioski suntaa katseensa ison rapakon taakse Yhdysvaltoihin, jossa Major league baseball -kausi on käynnissä.

Lisäksi kun tyylikkään ja suositun Betsafe-vedonlyöntisivuston kesätarjouksena on 20 prosenttia nettovoittojen päälle, niin mikäs tässä ollessa, kunhan muistaa osallistua kampanjaan ja lukea ohjeet hyvin. Ennen kuin siirrymme tarkastelemaan torstain ja perjantain välisen yön MLB baseball-pitkävetokohteita, niin tehdään yleiskatsaus lajin vedonlyöntivihjeisiin.

Vedonlyöntiä MLB-baseballista

MLB baseball on monestakin syystä mielenkiintoinen laji vedonlyönnin näkökulmasta. Ensiksikin jokainen ottelu päättyy jommankumman joukkueen voittoon, eikä tasapelejä ole mukana sotkemassa kuvioita. Lisäksi otteluita on todella paljon – pelkästään huomisena perjantaiyönä pelataan peräti kahdeksan ottelua ja se on vähän tälle lajille.

baseball_vihjeetLisäksi lajista on saatavilla valtavasti dataa esimerkiksi syöttäjistä, jotka ovatkin erittäin keskeisessä roolissa tässä pelissä – osa vetomuodoista jopa peruuntuu, ellei juuri tietty syöttäjä aloita syöttökummulla. Eli MLB baseball tarjoaa mainioita tilaisuuksia grindata suuria määriä tarkkaan analysoituja, todennäköisesti oikein kolahtavia, pitkävetoja ja hankkia samalla ikään kuin korkoa korolle.

Mainitsimmekin jo syöttäjien keskeinen roolin pelissä – itse asiassa kenttäpeli ei ole ollenkaan niin tärkeässä roolissa, kuin syöttäjän ja lyöjän kaksinkamppailu. Tämän lisäksi säällä on suuri vaikutus peliin, sillä sateen osuessa päälle ne siirtyvät, tai ne peruutetaan. Lisäerikoisuutena baseballissa kotikenttäetu ei ole kovinkaan merkittävä tekijä, sillä tässä lajissa vierasjoukkue aloittaa vuoroparin. Ottelu päättyy, jos kotijoukkue johtaa peliä ennen, kuin viimeinen tasoittava sisävuoro alkaa.

Pitkävetoa yön MLB-baseballista

Veikkauskioski seuraa yön otteluista kotijoukkue Pittsburgh Piratesin sekä Tampa Bay Raysin kohtaamista. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa neljästi, ja ottelusarja on tasan 2-2. Pirates voitti kaksi ekaa peliä tyylikkäästi lukemin 1-8 sekä 5-6. Rays heräsi mukaan kamppailuun, eikä Pirates saanut kuin yhden juoksun kolmospelissä sekä kaksi nelospelissä.

Tästä tulee tiukka kamppailu, jossa pienetkin asiat saattavat kallistaa vaakakupin toisen voitoksi. Kotikenttäetu voi olla juuri sellainen asia, joten Veikkauskioski uskoo Piratesin voittoon pitkävedon kertoimella 2,03.