Veikkauskioski

Perjantain pitkävetovinkit Liigaan – eipä aukea lukko vieläkään

pitkaveto_jaakiekko_liiga

Vielä ehdit painamaan sisään perjantain parhaan pitkävetovihjeen Liigaan. Kotimaista jääkiekkoliigaa on ehditty pelata pikatahtiin jo 15 ottelukierroksen verran, ja sarjan kärjessä porskuttaa Tampereen Tappara selkeähköllä erolla.

Kirvesrinnat ovat pelanneet todella hyvän alkukauden, ja eroa kakkosena olevaan Kalpaan on ehtinyt kertyä jo neljä pistettä. Sen jälkeen on on paljon tasaisempaa, ja pudotuspelipaikoista tullaan tällä kaudella varmasti käymään kova kamppailu. Tai tasaista on, kunnes… Yksi kauden suurimmista pettymyksistä on Rauman Lukko, joka pitää sarjan perää vain 11 pisteellä – ja 3 pistettä toiseksi viimeisenä olevaa KooKoo:ta perässä. Nyt on aika tehdä lisää rahaa Lukon heikolla alkukaudella, joten lue pitkävetovinkkimme alta.

Ennakko Liigan otteluun Lukko – TPS

Nyt alkaa olla kertoimenlaskijoille puurot ja vellit melko lailla sekaisin. Vaikka kotietu onkin jääkiekkoliigassa kovaa tasoa, ei Lukkoa voi millään arpoa suosikiksi tässä ottelussa. Sen kertovat jo kauden tilastotkin. Lukko on onnistunut saalistamaan 15 pelistään käsittämättömästi vain yhden voiton varsinaisella peliajalla, ja suoraan tappioon on peleistä päättyt peräti 9. Asiaa ei muuta se, että Lukko onnistui voittamaan joukkueiden edellisen keskinäisen kamppailun jatkoajalla, sillä ottelun nähneet huomasivat varmasti TPS:n olleen joukkueista parempi.

vetovinkit_pitkavetoonOn toki sanottava, että Lukko parantanee vielä asetelmiaan loppukauden aikana, sillä joukkueen materiaali on periaatteessa ihan kohtalaista tasoa. Mutta. Puolustuspeli on ollut Raumalla alkukauden aikana niin surullista katsottavaa, ettei sillä voi kuvitellakaan taistelevansa edes paikasta säälipudotuspeleissä. Sääli sinänsä, hyökkäyksessä Lukolla on välillä löytynyt tehoja.

Raumalle vierailemaan saapuva Turun Palloseura on pelannut tällä kaudella melko vaihtelevasti. Joukkue majailee kuitenkin sarjassa mukavasti kuudentena, aika lailla yhtä kaukana kärjestä kuin pleijariviivastakin. Pelattuja otteluita TPS:llä on kuitenkin yksi muita kärkijoukkueita vähemmän, joten Lukko-voitto siivittäisi turkulaiset mukavasti Liigan kakkossijalle. Tämä jos jokin motivoi varmasti TPS:ää – samoin kuin revanssi edellisestä kohtaamisesta.

Pitkävetovihjemme perjantain Liiga-otteluun

Edellisellä kierroksella TPS näytti, että sen peli alkaa olla paranemaan päin. Joukkue voitti kotonaan HPK:n melko helposti 4 – 1 ja nousi kolmen pisteen potilla samalla hämeenlinnalaisten ohi sarjassa. Olemme seuranneet TPS:n otteita tiukasti kauden alusta lähtien, ja joukkueen peli alkaa näyttää nyt huomattavasti alkukautta valmiimmalta. Uskomme tämän poikivan tuloksia jatkossa myös vieraissa, ja mikäpä olisi parempi paikka aloittaa vierasvoittojen sarja kuin vierailu Lukon kotikaukaloon?

Pitkävetovihjeemme otteluun Lukko – TPS on panostaa turkulaisten suoraan vierasvoittoon, jolle saa parhaimmillaan noin 2.60 pitkävetokertoimen. Se maistuu erinomaisesti, ja laitamme kohteeseen suuren panoksen, 8 / 10 panosyksikköä.