Veikkauskioski

Panic in Manchester? Lue vedonlyöntivinkit illan Valioliigapeleihin

vedonlyöntivinkit_valioliiga

Viime viikon Valioliigan vedonlyöntivinkeissä nappasimme kiinni Leicesterin kotivoiton Manchester Citystä sekä suorana voittona että tasoitusvetona. Joskus pienten yllätysten hakeminen siis kannattaa, mutta tällä viikolla lähdemme hamuamaan todellista jättiyllätystä. Kärsijänä tämän vedon osuessa olisi jälleen Manchester City, mutta nyt rahat voi saada takaisin jopa 12.00 kertoimella pitkävedosta. Lue vedonlyöntivinkkimme illan Valioliiga-peleihin alta ja jännitä, miten taistelu Englannin mestaruudesta kehittyy tänään.

Paniikkia Manchesterissa, yllättääkö Watford?

Illan päävihjeemme Valioliigaan jaetaan tänään otteluun Manchester City – Watford. Pep Guardiolan City on nyt hävinnyt kaksi peliä sarjassa peräjälkeen, mikä nostaa koko kauden tappioiden lukumäärän kolmeen. Ensimmäinen minikriisi on siis tosiasia, ja nyt jääkin nähtäväksi, iskeekö paniikki Manchesterissa nyt myös Cityyn. Mourinhon United on ehtinyt alisuorittaa koko kauden.

Cityn vierastappio Leicesterille oli siinä mielessä yllättävä, että Guardiolan alaisuudessa manchesterilaiset ovat pärjänneet aiemmin paremmin vieraissa. Kotona Cityn meno on ollut todella tahmeaa, ottaen huomioon, että kyseessä on kuitenkin yksi sarjan kärkijoukkueista. Joukkue on onnistunut voittamaan seitsemästä pelistä kotonaan vain kolme. Tänä iltanakaan kotivoitto ei ole kirkossa kuulutettu, vaikka todennäköinen se toki onkin.

Vierasjoukkue Watford pelaa odotuksiin nähden hyvää Valioliiga-kautta 2016/17. Edellisessä ottelussaan se kukisti kotonaan Evertonin komeasti 3-2, joten parhaimmillaan Watford voi haastaa isompiaan vahvasti. Aiemmin tällä kaudella myös Manchester United on jäänyt kertaalleen Watfordin jalkoihin. Pitkävedon kertoimet vierasvoitolle ovat illan pelissä aivan liian korkeat, joten ylikertoimeeen kannattaa tarttua pienellä panoksella. Myös tasoitusvedolle voi löytää mukavia kertoimia Watfordin kautta, mutta itse suosimme vieraskerrointa 12.00.

Stoke jatkaa nousuaan sarjataulukossa

valioliigavinkit_2017.jpgUmpisurkeasti kautensa aloittanut Stoke City on toinen vedonlyöntivinkkimme tälle illalle. Stoken suunta on nyt vahvasti ylöspäin, ja joukkue on noussut sarjataulukossa heti tämän illan vastustajansa Southamptonin taakse sijalle 12. Neljästä edellisestä kotipelistään Stoke on voittanut peräti kolme, joten kotonaan joukkuetta ei tässä vireessä kannata aliarvioida. Siksi onkin käsittämätöntä, että vierasjoukkue Southampton on nostettu suosikiksi illan ottelussa.

Southampton pelaa puolustusvoittoista futista, joka on tuonut pisteitä läpi kauden. Sarjapaikka varmistunee tällä kaudella suht aikaisin, mutta siinä se. Kun joukkueen paras maalintekijä, Charlie Austin, joutuu jättämään Stoke-pelin väliin, ei Sot’onille voi veikata helppoa iltaa. Sen sijaan veikkaamme Stoken voittoa kertoimella 3.30.