Veikkauskioski

Ovatko Leijonat hereillä? Tässä vetovihjeemme otteluun Suomi – Ruotsi

leijonat_vetovihjeet

Jääkiekon Euro Hockey Tour jatkuu tänään Helsingissä, eikä lätkäfanien tarvitse edes odottaa iltaan asti – Suomen ja Ruotsin välinen ottelu kun alkaa jo klo 11.00. Nestetankkausta ei ehkä kannata vielä tässä vaiheessa aloittaa ainakaan suuremman kaavan kautta, mutta mikäpä siinä aamutakissa lätkää kahvikupin ääressä katsellessa. Nähtäväksi jää, ovatko Leijonat heränneet hyvällä jalalla tähän aamupäivän koitokseen. Oletettavasti intoa riittää, onhan vastassa rakas Ruotsi. Lue vetovihjeemme otteluun alta.

Suomi kaatoi Tsekin, Ruotsi Venäjän

Molemmat maat aloittivat oman turnauksensa voitolla, mutta Ruotsin voitto oli näistä huomattavasti yllättävämpi. Ruotsalaiset voittivat turnauksen isäntämaan Venäjän hienon esityksen päätteeksi lukemin 3 – 1 ja ottivat samalla koko kisan voittajasuosikin viitan harteilleen.

vetovihjeet_jääkiekkoHelpolla voittoa ei ruotsalaisille toki luovuteta, sillä Leijonienkaan ensimmäinen ottelu ei ollut lainkaan huono. Vaikka Tsekki hallitsi peliä laukausten valossa hieman, oli Suomi huomattavasti vaisua vierasjoukkuetta terävämpi hyökkäyspelissään. Kuviot toimivat varsinkin ykkösketjun osalta muutamaan otteeseen mukavasti, ja erityismaininnan hyvästä pelistä ansaitsevat ainakin Miro Aaltonen ja maalivahti Joni Ortio.

Venäjää vastaan Ruotsi oli koko ottelun ajan hieman niskan päällä, ja sama tapahtunee myös pelissä Suomea vastaan. Leijonat antavat vastustajan kyllä hääriä vaarattomilla alueilla, koska joukkue luottaa pelijärjestelmäänsä selvästi. Kotihalli tosin saattaa tasata tätä hommaa hieman, mutta mitään hurlumhei-kiekkoa ei tänäänkään Leijonien osalta varmasti nähdä.

Tasuria ja pienimaalisia tulosvetoja lapulle

Vetovihjeemme Suomen ja Ruotsin väliseen otteluun lähtee siitä oletuksesta, että aikainen alkamisaika, joukkueiden tasaisuus ja yleinen vähämaalisuus tietävät sitä, että maalimäärät pysyvät tänään alhaisina. Se lisää samalla tasurin mahdollisuutta, joten nappaamme ensimmäisenä lapullemme mainion pitkävedon tasurikertoimen 4.25. Tasuri kelpaisi molemmille – Ruotsi voi olettaa voittavansa heikon Tsekin myöhemmin, Suomi puolestaan uskoo mahdollisuuksiinsa Venäjää vastaan.

Yli- / alle-vetojen kertoimet tuntuvat olevan enemmän kohdallaan tähän otteluun, joten jätämme ne tällä kertaa väliin. Nappaamme mukaan sen sijaan muutamia pieniä tulosvetoja suurempaa tasurivetoa varmistamaan. Varsinkin toisen joukkueen jääminen nollille tai yhteen maaliin on hyvä haku. Todellisena pommina lapulta löytyy myös 0 – 0 huippukertoimella 70.00. Toivotaan unista aamupäivää…