Veikkauskioski

NHL:n pudotuspelit siirtyvät Pittsburghiin

nhl_pudotuspelit_2017

NHL-kausi lähesetyy loppuaan ja Stanley Cup häämöttää aivan horisontissa, kun edessä on ottelusarjan viides ottelu. Veikkauskioskin seuraa pudotuspelejä silmä kovana. Edellinen vihje, eli Nashvillen -1,5 maalin tasoitusveto kertoimella 2,95, osui mukavasti – miten käy tällä kertaa? Pittsburghissa pelattava ottelu on äärettömän tärkeä, kuten tietysti jokainen ottelusarjan ottelu on. Tällä tasolla pelatessa jokainen edun tuova tekijä on äärettömän tärkeä. Tässä ottelusarjassa kotipelien merkitys on ollut erityisen suuri. Kummallakin joukkueella on kaksi voitettua ottelua molemmista kotipeleistään.

Onneksi Betsafen ilmaisvetoja on muuten edelleen jaossa. Lyö ensi yön NHL-otteluun 50 euron single-veto, niin saat ottelusarjan kuudenteen otteluun 20 euron ilmaisvedon. Tämä voi olla viimeinen tilaisuutesi tarttua näihin, sillä kävi yöllä miten kävi, niin ottelusarja tulee olemaan katkolla.

NHL:n pudotuspelien taikaa

vihjeet_nhl_stanley_cupTähän asti pudotuspeleissä on ollut yllättäviä ratkaisijoita. Frederick Gaudreau pääsi säväyttämään vanhanaikaisella vieden Nashvillen johtoon. Tietysti tunnetut huippupelaajatkin pääsevät loistamaan, kuten esimerkiksi Sidney Crosby, joka teki Pittsburghin ainokaisen maalin. Maalintekijävedoissa heidän kertoimet yön otteluun ovat 4,25 sekä 2,60. NHL:n pudotuspeleissä tapahtuu yleensä vaikka mitä jännää, kun pelaajat pyrkivät ylittämään itsensä.

Yksi sellainen pelaaja on tietysti Pekka Rinne. Hän on torjunut oivallisesti kahdessa kotiottelussa, ja mikäli taso pysyy myös vieraspeleissä, tulee Pittsburhille olemaan vaikeaa saada kiekko maaliviivan yli. Tällä hetkellä kauden voittovedoissa Pittsburgh saa hitusen matalamman kertoimen, kuin Nashville, eli kertoimet ovat 1,8 sekä 2,03. Veikkauskioski uskoo Nashvillen mahdollisuuteen etenkin, jos joukkue onnistuu nappaamaan perjantaiyönä ottelusarjan ensimmäisen vierasvoiton.

Perjantain NHL-yön pitkävetolappu

Betsafen pitkäveto kertoimet uskovat kotivoittoon. Penguins saa kertoimen 2,13, kun taas Nashville kertoimen 3,05. Tasapeli saa kertoimen 3,85. Markkinat tuntuvat uskovan siihen, että maaliero ei tule olemaan suurempi, kuin kaksi, sillä Pittsburghin -1,5 tasoitusvedon kerroin on 2,95, kun vastaavasti se tiputtaa Nashvillen kertoimen 1,39:än. Tässä valossa kotivoitto lukemin 3-1 kertoimella 17,00 vaikuttaa kiinnostavalta. Veikkauskioski uskoo kuitenkin Nashvillen mahdollisuuksiin.

Kaksi pelattua Nashvillen kotipeliä ovat olleet vakuuttavia. Pekka Rinne on pelannut aivan eri tasolla, kuin Pittsburghissa. Pysyykö tatsi yllä, kun siirrytään vihamielisen vierasyleisön eteen? Veikkauskioski uskoo että pysyy, ja siksi kotijoukkueen alle 2,5 maalia kertoimella 2,50 tuntuu oivalta kohteelta etenkin, jos edellinen Betsafen ilmaisvetokohde ei osunut. Mutta Veikkauskioskilla se osui. Ei silti, tuo on hyvä kohde poimia lapulle muutenkin. Kovat kundit luottavat Rinteeseen, ja laittavat tulosvetolapulle kohteet 1-5 sekä 1-6 kertoimilla 80 sekä 100. Veikkauskioski uskookin, että jos Pittsburgh Penguins voittaa yöllä, menee ottelusarja Game Seveniin, mutta jos Nashville Predators voittaa, niin Stanley Cupin nostaa ilmaan Bridgestone Arenan kotijoukkue.