Veikkauskioski

NHL-vinkit yön peleihin – ehdit vielä mukaan myös kampanjaan

veikkausvinkit_nhl_yö

NHL:ssä pelataan tänä yönä neljä ottelua, jotka alkavat melko aikaisin Suomenkin aikaa. Nyt on siis hyvä hetki ottaa pienet torkut, jotta jaksaa katsoa pelin tai pari maailman parasta lätkäliigaa.

Lisäjännitystä yöhön tarjoaa NordicBetin lätkäkampanja, josta voi voittaa lippuja joulukuussa ulkojäällä pelattavaan KHL-matsiin Jokerit – TsSKA. Pääset mukaan kun teet vähintään kolmen kohteen lätkävedon minimipanoksella 5 euroa, joten nappaa kohteet alta lapulle ja kokeile onneasi. Kampanjaan osallistumisesa saa palkinnoksi myös 10 euron ilmaisvedon, joten plussan puolelle pääsee aika hyvällä todennäköisyydellä.

NHL-vihje: Edmonton Oilers – Detroit Red Wings

Illan aikaisin ottelu pelataan Suomen aikaa klo 23.00, ja siinä kohtaavat Edmonton Oilers ja Detroit Red Wings – kaksi joukkuetta, joiden on parannettava peliään huomattavasti, jos pudotuspelien pelaaminen ensi vuoden puolella kiinnostaa. Edmonton on läntisessä konferensissa vasta sijalla 14, eikä Detroitin tilanne itäisessä konferenssissa ole juuri sen parempi.

Vihje:

Edmontonille tarjotaan tässä pelissä melkoisia alikertoimia, sillä joukkue on kotonaan umpisurkea. Detroitilla on tässä täydet mahdollisuudet vierasvoittoon, jota voi kokeilla suoralla kertoimella 3.80 tai Moneylinenä.

NHL-vihje: New York Islanders – Colorado Avalanche

nhl-veikkausvihjeet.JPG“Tuplahattutemppumies” John Tavaresin tähdittämä New York Islanders painaa kovaa vauhtia kohti sarjataulukon ylempää puoliskoa, kuten odottaa sopii. Pudotuspelipaikka olisi Islandersille jo onnistuminen, ja uskomme joukkueen siihen myös pystyvän. Colorado pelaa juuri nyt taitojensa ylärajoilla, eikä todennäköisesti pysty jatkamaan hyvää alkukauttaan enää pitkään.

Vihje:

Tämä peli on Mikko Rantaselle ja kumppaneille liian kova, varsinkin kut Varlamov maalinsuulla lienee lepuutusvuorossa. Islandersin voittoa kokeillaan tällä kertaa -1 tasoituksella, jolle saa pitkävetoon kertoimeksi peräti 2.40.

NHL-vihje: Calgary Flames – New Jersey Devils

Calgary Flames on alkanut pelata tasollaan. Kahden ottelun voittoputki ei ehkä normaalisti ole mikään henkseleiden paukuttelun paikka, mutta kun vastassa olivat Pittsburgh Penguins ja Washington Capitals, täytyy voitoille antaa niiden ansaitsema arvo. New Jersey hävisi vieraissa viimeksi Edmontonille, ja joukkueen suurimmat ongelmat näyttäisivät olevan puolustuksessa.

Vihje:

Devils-maalilla nähdään tänään kakkosmaalivahti Keith Kinkaid, mikä kallistaa vaakaa entisestään Calgaryn puolelle. Kotijoukkueen hyökkäys ei aina toimi, mutta tarvittavat maalit se kyllä iskee. Suora kotivoitto maistuu hyvin kertoimella 1.96.