Veikkauskioski

NHL-vedonlyönti: kuka voittaa Stanley Cupin 2016?

Jääkiekon kovin seurajoukkuekilpailu, NHL, on edennyt hiljalleen kohti runkosarjan loppuvaihetta. Vedonlyönti Stanley Cup -voittajasta 2016 käy siis hetki hetkelät kiihkeämmäksi, joten Veikkauskioski päätti katsastaa, mitkä joukkueet ovat vahvimmin kiinni mestaruudessa juuri nyt. Lue analyysimme suurimmista voittajasuosikeista juuri nyt, ja käytä NHL-vedonlyöntivihjeemme hyödyksesi, jotta voit juhlia myöhemmin yhdessä Stanley Cupin voittajajoukkueen kanssa!

Vedonlyönti Stanley Cup -voittajasta 2016

Vedonlyönti Stanley Cup -voittajasta 2016 on aina hauska pelikohde, koska sarjan pudotuspeleissä voi tapahtua aivan mitä vain. Pitkä runkosarja antaa kuitenkin hyvä kuvan siitä, mitkä joukkueista ovat laadultaan kovimpia tänä vuonna – ja pakan ylimmäisiksi vaikuttaisivat nousevan jo ennen kauden alkua suosikkeina pidetyt joukkueet.

Washington Capitals – paras kerroin 5.5

nhl_vedonlyönti_2016_capitals

NHL on tuttuun tapaansa todella tasainen sarja myös tänä vuonna – ehkä yhtä joukkuetta lukuun ottamatta. Washington Capitals oli jo ennen kauden alkua suursuosikki mestariksi, eikä tahti ole hidastunut kauden mittaan lainkaan. Päinvastoin, joukkue johtaa itäistä konferenssia ylivoimaisesti ja lähtee mitä suurimmalla todennäköisyydellä suosikkina myös pudotuspeleihin.

Vekkauskioski pitää Capitalsia suosikkina voittamaan tämän vuoden NHL:n, mutta kertoimet eivät ole pelattavalla tasolla. Upea runkosarja ei takaa vielä mitään, kuten olemme NHL:n historian aikana saaneet todeta moneen otteeseen.

Chicago Blackhawks – paras kerroin 10

Kakkossuosikki Stanley Cup -voittajaksi 2016 ja hallitseva mestari, Chicago Blackhawks, on tehnyt kovaa jälkeä NHL:ssä viimeisten kausien aikana. Kolme mestaruutta kuuteen viimeiseen kauteen on melkoinen saavutus, mutta Veikkauskioskin lätkäasiantuntijat eivät usko Blackhawksin mahdollisuuksiin tänä vuonna. Ei vaikka Patrick Kane johtaakin tällä hetkellä koko liigan pistepörssiä 94 pisteellä.

Miksi? Ensinnäkin yksikään joukkue ei ole pystynyt voittamaan kahta Stanley Cupia peräjälkeen sitten Detroit Wingsin tuplan vuosina 1997 ja 1998. Toiseksi Chicago Blackhawks ei ole tänä vuonna näyttänyt mestarijoukkueelta. Sen otteista puuttuu tietty nälkäisyys, jota Stanley Cupin voittoon tullaan tänä vuonna tarvitsemaan.

Pittsburgh Penguins – paras kerroin 19

crosby_stanley_cup

Loistavaa kautta pelaavan Sidney Crosbyn tähdittämä Pittsburg Penguins on Veikkauskioskin vedonlyöntivihje Stanley Cup -voittajaksi 2016. Itäisen konferenssin kolmannella sijalla majaileva Penguins on yltynyt viime aikoina hurjaan vireeseen: joukkue on voittanut viimeisestä yhdeksästä ottelustaan peräti kahdeksan!

Pittsburgh haluaa varmasti laittaa rakkaat vihollisensa Washington Capitalsin kuriin ja järjestykseen, kun pudotuspelit alkavat, ja uskomme joukkueen myös pystyvän siihen. Stanley Cup -finaalipaikka on Penguinsille täysin mahdollinen ja kertoimella 19 kokeilemme mielellämme joukkuetta koko sarjan voittajaksi.