Veikkauskioski

NHL Playoffit katkolla: viekö Pittsburgh mestaruuden?

finaalisarja_nhl_vedonlyönti

No olipa kylmää kyytiä, mitä pohjoisen pingiviinit tarjoilivat Nashville Predatorsille. Pittsburgh Penguins vei kotiottelunsa kirjaimellisesti 6-0. Uskomatonta, millainen vaikutus kotikaukalolla on Playoffeissa. Otteusarja on tilanteessa 3-2, eikä Veikkauskioski voi olla miettimättä, että Pittsburgh voittaa mestaruuden, kävi Nashvillessä mitä kävi. Tuleeko tästä ottelusarjan ensimmäinen vierasvoitto Penguinsille ja samalla viiden Stanley Cupin voitto heille? Nähtäväksi jää, ja Veikkauskioski ainakin tsemppaa Nashvilleä, jos ei muusta syystä, niin siitä, että tätä NHL-juhlaa olisi luvassa vielä yhden ottelun verran.

Tämä voi muuten olla viimeinen tilaisuus napata Betsafen ilmaisveto. Lyö siis 50 euroa NHL:n Playoffien ottelusarjan kuudenteen – ja kenties viimeiseen – otteluun, niin saat ottelusarjan kuudenteen otteluun 20 euron ilmaisvedon. Kyllä, mietit muuten ihan oikeaa asiaa. Jos ottelusarja on katkolla, niin mitä tapahtuu ilmaisvedolle, jos Pittsburgh voittaa mestaruuden? Ei hätää, voit käyttää ilmaisvedon mihin tahansa kohteeseen seitsemän päivän ajan. Voit lukea vedonlyöntibonuksista lisää tästä.

Raakaa menoa Pittsburghissa

Pittsburgh Penguins vei ekan ja tokan erän 3-0. Rinteen torjuntaprosentti oli pahaenteiset 66,6 ja niin edelleen prosenttia. Koko finaalisarjan torjunnat ovat 71,84 prosenttia, eli karua katsottavaa. Pittsburgh penguinsin Matt Murray piti verkon puhtaana 24 kertaa. Kolmas erä oli maaliton, joskin tapahtumarikas silti. Jäähyjä ja tappeluja tuli tuttuun tapaan melkoinen määrä, ja Olli Määttäkin sai poikittaista kasvoihin. Mutta mitä edellisestä ottelusta voi päätellä? Kaikki tähänastiset ottelusarjan ottelut on voitettu kotona, onko Nashvillen kuudes ottelu poikkeus tässä säännössä?

Ainakin markkinat uskovat Nashvillen kotivoittoon. Predatorsin voitto lähtee kertoimella 2,28. Tasapeli kertoimella 3,85 sekä Pittsburgh Penguinsin voitto kertoimella 2,80. Mutta silti, 6-0 tappio on melkoinen pommi nieltäväksi. Onneksi on tuo ilmaisvedon mahdollisuus hiukan auttamassa näinä epävarmuuden aikoina.

Pitkävetolapulle laitetaan tällä kertaa…

nhl_finaalit_vinkitMietitään hetki. Nashvillen onnistui voittaa kaksi ottelua putkeen, mikä on kova suoritus ylipäätänsä, mutta vielä suurempi urakka Pittsburgh Penguinsin kaltaista joukkuetta vastaan. Mutta miten tuo 6-0 -tappio vaikutti pelaajien henkiseen kanttiin? Lähteekö Predators hakemaan hyvitystä, vai luikkiiko joukkue häntä koipien välissä kesälaitumille?

Veikkauskioski uskoo ja toivoo kotivoittoon, ja onneksi uskoa vahvistamassa on tuo Betssonin ilmaisveto. Yksikään ottelusarjan matsi ei ole vielä mennyt jatkoajalle, sillä maalihanat avattuaan kotijoukkueet ovat laukoneet sisään melkoisen määrän maaleja kiekkoja. Ei tässä periaatteessa ole syytä uskoa, että tähän olisi tulossa muutosta, sillä yli-alle -maalien kertoimia katsoessa tulee selväksi, että markkinat uskovat suureen maalimäärään, sillä yli 5,5 maalia saa niinkin alhaisen kertoimen kuin 2,15. Silti samaan aikaan Preadatorsin -1,5 maalin tasoitusveto nostaa joukkueen kertoimen 3,20:en. Ilmaisveto tekee valinnasta helpomman. Veikkauskioski tarttuu tällä kertaa tuohon tasoitusvetoon, ja toivoo kovasti, että ottelusarja menee Game Seveniin.