Veikkauskioski

NFL-kausi 2016 – 2017 alkaa – lue vedonlyöntivihjeet avausotteluun

nfl_vedonlyonti

Amerikkalaisen jalkapallon kuninkuussarjan NFL:n uusi sarjakausi on ovella. NFL-kausi 2016 – 2017 alkaa tuttuun tapaan huippujännittävällä ottelulla, jossa kohtaavat viime kauden Super Bowl -joukkueet Denver Broncos ja Carolina Panthers. Super Bowl 2016 muistetaan erityisesti Denver Broncosin loistavasta puolutuspelistä, jonka ansiosta Carolina jäi todella aseettomaksi. Ottelu jäi samalla myös Denverin legendaarisen quarterbackin Peyton Manningin viimeiseksi NFL-peliksi. Nyt Broncosin hyökkäyksestä vastaa uusi mies, Trevor Siemian – lue vedonlyöntivihjeemme NFL-kauden avauspeliin alta!

Broncosin hyökkäys ongelmissa

Denver Broncosille on helppo povata vaikeaa alkukautta. Manningin lopettaminen on jättänyt joukkueen hyökkäyspeliin valtavan aukon, eikä tilalle ole heittää läheskään saman tason pelimiestä. Harjoituskaudella pelinrakentajan hommia hoitanut Trevor Siemian on ainakin Veikkauskioskin NFL-asiantuntijoille täysin tuntematon suuruus.

On oletettavaa, että Broncos perustaa pelinsä varsinkin kauden alussa vahvaan puolustukseensa ja siihen, että tarvittavat pisteet saadaan raavittua juoksupelin kautta. Joukkueen puolutus onkin varmasti tehtäviensä tasolla – siitä kertoo jo viime vuoden Super Bowl, jossa takamies Von Miller valittiin kentän arvokkaimmaksi pelaajaksi. Hyökkäyksestä ei voi kuitenkaan sanoa samaa; juoksupeliin panostamalla Broncos on korkeintaan sarjan keskitasoa.

Cam Newtonilla ja Carolinalla revanssin paikka

vedonlyontivihjeet_nflViime kauden Super Bowlista jäi varmasti paljon hampaankoloon koko Carolinan joukkueelle, mutta erityisesti quarterback Cam Newtonille, jonka Denverin puolustus pimensi pelissä täysin. Isokokoinen Newton uhkuu varmasti revanssihaluja, ja uskomme miehen olevan jälleen hieman valmiimpi murtamaan Broncos-puolustusta.

Suuria pistemääriä ei tässä ottelusta varmasti ole luvassa, sillä molempien joukkueiden puolustus on kovaa tasoa. Manningin puuttuminen antaa kuitenkin pelin avaimet Carolinalle, joka lähtee mielestämme peliin suurempana suosikkina kuin pitkävetokertoimet näyttävät.

Vedonlyöntivihjeet NFL:n avausotteluun 2016 – 2017

Veikkauskioskin vedonlyöntivihjeet NFL:n avausotteluun 2016 – 2017 suosivat Carolinaa. Vaikka matalapisteisen pelin veto houkuttaa hieman, uskomme enemmän Carolinan pistevoittoon vähintään kolmen pisteen marginaalilla. Joukkue on yksinkertaisesti valmiimpi kuin vastustajansa, ja revanssihenki on varmasti Panthersin riveissä vahva. Broncosilta puuttuukin Peyton Manningin ohella myös motivaatio, jolla joukkue Super Bowlin viime vuonna hoiti kotiin. Cam Newton ja Carolina haluavat voittoa enemmän; Panthersin voitto (AH -3.0) kertoimella 1.90 maistuu hyvin keskisuurella panoksella (5 / 10 yksikköä).