Veikkauskioski

Näin voitat useammin Vakioveikkauksesta

Vakioveikkaus on yksi Suomen suosituimmista ja perinteisimmistä veikkaustavoista. Perinteisesti vakioveikkauskupongit ovat keskittyneet Englannin Valioliigaan ja Championshipiin, mutta viime vuosina valikoima on laajentunut kattamaan myös muita sarjoja ja lajeja. Vakioveikkaus onnistuu nykyään myös netissä, jossa voit luoda oman vakiokuponkisi itse valitsemistasi kohteista. Voit siis halutessasi valita vaikkapa samat kohteet kuin Veikkaus Oy:n vakiokierroksella ja jännittää pelejä ystäviesi kanssa tietäen, että omat voittomahdollisuutesi ovat kunnossa.

Lyö Vakioveikkaus netissä ja voitat useammin

Vakioveikkaus on yksi Veikkauskioskin suosikkipelimuodoista. Se yhdistää hyvällä tavalla viihdepelaamisen ja tarkempaan analyysin perustuvan vedonlyönnin. Veikkaus Oy:n vakioveikkauksessa on kuitenkin yksi pieni ongelma: liian alhainen palautusprosentti. Veikkaus palauttaa asiakkaailleen jokaisella kierroksella vain 55 % panoksista, mikä on käsittämättömän pieni lukema. Siksi me lyömme vakiomme sisään netissä, kansainvälisillä pelisivustoilla – ja suosittelemme sinua tekemään samoin.

Näin pelaat Vakiota netissä

Osa vedonlyöntisivustoista, kuten Unibet, tarjoaa sivuillaan täysin vastaavaa vakioveikkausta kuin kotimainen Veikkauskin. Sinun on veikattava oikein yleensä vähintään 9 tai 10 sivuston valitsemista kohteista, jotta voit voittaa. Kotimaiseen Veikkaukseen verrattuna vakioveikkauksen palautusprosentti on näissä netin vakiokupongeissa kuitenkin monta kymmentä prosenttia parempi, mikä näkyy suoraan voittojesi suuruudessa ja voittotiheydessä.

Luo kuponkisi itse ja varmista paras palautusprosentti

Toinen tapa pelata vakioveikkausta netissä on luoda kuponkisi itse. Toisin kuin Veikkauksella, netissä pitkävetokohteiden määrää ei yleensä ole rajoitettu kuponkia kohden – joskin käytössä on usein maksimikerroin. Näin ollen voit napata yhdelle kupongille tutut 13 vakioveikkauskohdetta ja pelata niitä samaan 1X2-tyyliin.

Koska pitkävedon palautusprosentti on huomattavasti tavallista vakiota parempi, saat tällä tavalla samoilla valinnoilla käyttösi paljon paremmat  yhteiskertoimet. Lisäksi sinun ei tarvitse välittää peliprosenteista tuon taivaallista, vaan voit halutessasi pelata vaikka kaikkia suosikkeja tietäen, että saat voiton sattuessa tilillesi kunnon summan – toisin kuin Veikkaus Oy:llä, jossa suosikkien pelaaminen johtaa parhaimmillaankin vain muutaman kympin voittoon.

Pelaa vakioveikkausta NordicBetillä

Veikkauskioski suosittelee vakioveikkauksen pelaamista tähän tapaan esimerkiksi NordicBetillä, josta löydät joka viikko varmasti haluamasi kohteet. Sivustolla voit myös luoda vakiojärjestelmiä aivan samaan tapaan kuin perinteisellä vakiokupongilla. Jos et ole varma jonkin ottelun lopputuloksesta, voit pelata yhdistelmiä 1X, X2, 12 tai 1X2, ja NordicBetin systeemi muuttaa vetosi järjestelmäksi automaattisesti. Helppoa ja vaivatonta – ja huomattavasti tuottoisampaa kuin Veikkauksella.

Voit siirtyä NordicBetille klikkaamalla tästä