Veikkauskioski

Mitä Trumpin suusta pääsee? Lyö vetoa virkaanastujaispuheesta

usa_vaalit_vinkit

Jos olet yhtään seurannut maailmanpolitiikkaa edellisvuoden aikana, ovat Donald Trumpin kasvot ja hiukset tulleet varmasti tutuiksi. Trumpin mestarillinen vaalikampanja käytti kaikkia mahdollisia keinoja, jotta miljoonaperijä ja tosi-tv-tähti saatiin hommiin Valkoiseen taloon. Moni ei siihen ennen vaaleja tai edes niiden jälkeen uskonut, mutta totta se on: Donald J. Drumpf nimitetään tänään Yhdysvaltain presidentiksi.

Vaan mitä Trumpin suusta pääsee perinteisessä virkaanastujaispuheessa? Monet vedonlyöntisivustot tarjoavat pitkävedon kertoimia tästä ja muutamista muista Trumpiin liittyvistä kohteista, joista poimimme parhaat vihjeet alle.

Mainitseeko Drumpf nämä sanat?

Donald Drumpf on tullut tunnetuksi siitä, että suusta voi päästä mitä tahansa. Vaalikiertueen aikana olemme kuitenkin saaneet hyvän kuvan siitä, mistä teemoista ja millä sanavalinnoilla Drumpf todennäköisesti lähtee myös virkaanastujaispuhettaan pitämään.

Nyt vedonlyöntisivustot tarjoavat kertoimia siitä, sanooko Drumpf seuraavat sanat vai ei. Nappasimme mielestämme parhaat kohteet tähän:

Terrific, Tremendous, Amazing!

Trumpilta eivät ylisanat lopu, ja näille kolmelle sanalle saa kaikille kertoimen väliltä 1.80 – 2.50. Uskomme vähintään kahden toteutuvan (ehkäpä jopa samassa virkkeessä…), joten kohteeseen kannattaa tarttua. Singleinä kaikki sisään ja yksi positiivisuustripla!

politiikkavedonlyöntiMelania

Koska substanssiosaaminen ei ole Trumpin vahvimpia puolia, uskomme kiittelyn nousevan suureen osaan tällä kertaa myös virkaanastujaispuheessa. Perhe on Trumpille tärkeä vähintään julkisuuskuvan kannalta, joten eiköhän se “Thank you, Melania” Donaldin huulilta kirpoa kertaalleen. Kerroin 2.50 on mielestämme ylikerroin.

I love this country

Pienenä yllätyshakuna lähdemme kokeilemaan Trumpin rakkaudenosoitusta Yhdysvalloille. Tätä on kuultu jo kampanjan aikana usein, ja se sopisi hyvin Trumpin puhetyyliin, jossa toisiaan seuraavat lauseet eivät aina tunnu olevan missää yhteydessä. “I love this country” on helppo upottaa mihin tahansa kohtaan, jossa Donaldin skripti pettää – eräänlainen turvalause siis. Kerroin 5.00 on pienen riskin arvoinen.

Trumpin virkaanastujaispuheen pituus – yli 20 minuuttia

Nyt on aika rahastaa Trumpin narsismilla. Perinteisesti virkaanastujaispuheen pituus on ollut noin 20 minuuttia, mutta uskomme Donaldin ottavan kaiken irti ainutlaatuisesta tilaisuudestaan. Kiitoksia varmasti riittää suuntaan jos toiseenkin, ja vaikka Drumpf ei juuri mitään tunnu ikinä sanovankaan, niin sanottavaa on paljon.

Yli 20 minuutin puheelle tarjotaan esimerkiksi Betsafella 1.85 kerrointa, johon tartumme ilomielin. Kuuntelemmehan Trumpia mielellämme vaikka puoli tuntia, jos niikseen tulee.