Veikkauskioski

Mestareiden liigassa mainio pitkävetokohde

mestareiden_liiga_ronaldo
Jalkapallon Mestareiden liiga lähestyy loppuaan ottelu ottelulta. Eilen saimme nauttia Bayern Münchenin ja Atletico Madridin huippuottelusta, jossa nähtiin muun muassa kaksi epäonnistunutta rankkaria ja paljon jännittäviä tilanteita. Bayern hallitsi peliä odotetusti, mutta Atletico onnistui jälleen tekemään vaadittavan yhden vierasmaalin. Kaikki on siis edelleen auki toisessa osaottelussa.

Tänään vuorossa on toisen madridilaisjoukkueen Realin ottelu Manchester Cityä vastaan, ja Veikkauskioskin futisasiantuntijat haistavat tässä ottelussa sauman yllätykseen. Lue pitkävetovihjeemme alta.

Mestareiden liiga -vedonlyönnissä aika pelata Realia vastaan

Heti ensi alkuun on sanottava, että Real Madrid on paperilla todella kova joukkue. Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Sergio Ramos… joukkueen nimilista on täynnä kovia nimiä hyökkäyksestä puolustukseen, mutta tällä kaudella Real ei mielestämme ole vakuuttanut samaan tapaan kuin joskus aiemmin. Takavuosien Real Madrid olisi murskannut nykyisen Wolfsburgin edelliskierroksella ongelmitta, mutta joukkueiden välinen ero ei otteluparissa tullut selväksi. Vieraskentällä Real jopa hävisi, mutta onnistui kuitenkin kotonaan tekemään tarvittavat maalit jatkoonmenoon.

Jatkoonmenosta huolimatta Zidanen Real Madridin peli ei kokonaisvaltaisesti vakuuttanut edes kotikentällään. Puolustuspeli oli aivan liian avointa, ja vain Wolfsburgin käsittämättömän heikko esiintyminen viimeisellä kolmanneksella esti elintärkeän vierasmaalin synnyn. Toki Realin oli ensimmäisen osaottelun tappion jäljiltä pakko ottaa riskejä, mutta joukkueen hyökkäyspelikään ei varsinaisesti vakuuttanut, vaikka valkopaidat ottelua hallitsivatkin. Tänään Realin vastustajaksi asettuu Wolfsburgia huomattavasti kovempi nippu, Manchester City, jonka nimilista ei juuri kalpene madridilaisten vastaavalle.

Manchester City on Veikkauskioskin pitkävetovihje tälle illalle

city_cl_agueroManchester City hävisi viime viikonloppuna Valioliigassa Southamptonille vieraissa 4-2. City lepuutti kuitenkin koko Real Madridia vastaan tänään avaavaa miehistöään, eikä tälle tulokselle voi antaa minkäänlaista painoarvoa. Tänään kentällä ovat eri miehet, ja mikä tärkeintä, Manuel Pellegrinin miehistön lähtee haastamaan Real Madridia Santiago Bernabeulla hyvin levänneenä.

Manchester City on ollut tällä kaudella Mestareiden liigassa hieman uudessa tilanteessa. Viime vuosina tähtiä vilisevältä manchesterilaisryhmältä on totuttu odottamaan paljon ja saamaan paljon vähemmän. Nyt City lähtee kuitenkin Mestareiden liigan otteluihinsa usein haastajana, mikä tuntuu sopivan joukkueelle paljon paremmin. Pellegrinin realismiin perustuva puolustava taktiikka oli myrkkyä viime kierroksella Paris-Saint Germainille, eikä liene syytä olettaa, että City muuttaisi lähestymistapaansa tämänkään illan ottelussa.

Santiago Bernabeu on vierailijoille aina vaikea paikka, jossa kotiyleisön tuki siivittää kotijoukkueen usein kovaan iskuun. City on kuitenkin kokenut joukkue, joka ei vähästä hätkähdä. Veikkauskioskilla odotetaan Realin hallitsevan, mutta Cityn iskevän vastaan vaarallisesti madridilaisten epävarmaa puolustusta vastaan. Vieraille aukeaa paikkoja varmasti, eikä olisi ihme, mikäli City onnistuisi nappaamaan vieraskentältä tasurin tai jopa voiton mukaansa.

Veikkauskioskin pitkävetovihje: Kerroin 2.75 lopputulokselle X2 on ylikerroin.