Veikkauskioski

Mestareiden liigan vedonlyöntivihjeet: mitä opimme 1. kierrokselta?

mestareiden_liiga_voittajaveto

Nyt se on vihdoin saatu käyntiin. Mestareiden liiga 2017/18 alkoi viime tiistaina ja keskiviikkona täydellä ottelukierroksella. Liikaa yllätyksiä ei nähty, vaikka Liverpool jäikin kotonaan tasuriin Sevillaa vastaan, vaan suosikit hoitivat hommansa enimmäkseen tyylillä. Nyt on aika ottaa tuttuun Veikkauskioski-tyyliin katsaus siihen, miltä Mestareiden liigan voimasuhteet näyttävät tällä kaudella. 1. kierros paljastaa aina paljon, joten nyt tietoa on taas huomattavasti näyttävät – lue Mestareiden liigan vedonlyöntivihjeet 2017/18 alta.

Mestareiden liiga 2017/18 – eihän nyt sentään kolmea kertaa peräkkäin?

Mestareiden liigan voittaminen kaksi kertaa peräkkäin on melkoinen temppu, johon ei moni joukkue ole aikojen saatossa pystynyt. Itse asiassa siihen ei ole pystynyt vuoden 1992 uudistuksen jälkeen mikään muu joukkue kuin Real Madrid viime ja edellisvuonna. Nyt on menossa myös historiallinen putki, kun espanjalaisjoukkueet ovat voittaneet Mestareiden liigan peräti 4 kertaa peräjälkeen. Onko Realista voittamaan kolmea kertaa peräkkäin? Mahdotonta se ei ole, mutta olisiko nyt kuitenkin jonkun muun vuoro.

Englantilaismenestyksestä on ehtinyt kulua jo melko kauan, mutta tällä kaudella briteillä on heittää CL-kentille aiempia vuosia kovempia nippuja. Manchester City vaikuttaa nyt kovemmalta kuin viime kausilla, Chelsea on Antonio Conten johdolla todella kova pala kenelle tahansa, Manchester United on löytänyt hyvän vireen kauden alkuun ja Harry Kane tuntuu iskevän maaleja Tottenhamille liukuhihnalta. Eikä sovi unohtaa Liverpooliakaan, joka höykytti Arsenalia hiljattain peräti 4-0.

Vedonlyöntivihjeet Mestareiden liigan voittajasta 2017/18

cl_voittaja_2018Kuten sanottua, avauskierroksella oikeastaan kaikki suosikit hoitivat hommansa todella tyylikkäästi. Kun kaikki kovat joukkueet ovat näin hyvässä vireessä, on helppo karsia vedonlyöntikohteiden joukosta pois sekä yllättäjät että suurimmat suosikit. Yllättäjät tuskin venyvät näin montaa kovavireistä joukkuetta vastaan, suurimpien suosikkien kertoimet taas ovat alakanttiin, kun kilpailu on todella kovaa.

Pitkävedon kertoimia tarkasteltaessa huomaa nopeasti, ettei Realin, PSG:n, Barcelonan tai Bayernin puolesta kannata lyödä vetoa. Kertoimet näille neljälle joukkueelle liikkuvat haitarilla 5–8, mikä ei tämän kaltaisessa turnauksessa riitä. Katseet siis välimallin joukkueisiin ja Iso-Britanniaan. Chelsea on oiva pelikohde kertoimella 19.00, mutta 13.00 Citylle on hieman alakanttiin – samoin 15.00 Unitedille. Siksi vihjaamme tämän vuoden CL:ään mieluummin Tottenhamia ja Liverpoolia, jotka lähtevät turnaukseen täysin paineetta. Liverpool kertoimella 31.00 ja Tottenham kertoimella 34.00 ovat tämän kauden parhaat mestaruusvedot Mestareiden liigaan.