Veikkauskioski

Mestareiden liigan vedonlyönti 2016 – 2017 – SJK – BATE

sjk_mestarienliiga_20162017
Viime viikolla veikkasimme SJK:n onnistuvan maalinteossa BATE:a vastaan vieraskentällä, mutta toisin kävi. BATE oli kotonaan murskaavan kova, vaikka loppulukemat jäivätkin lopulta vain 2-0:aan. Tästä SJK saa kuitenkin kiittää oman peliesityksensä sijaan enemmän tuuriaan ja virolaismaalivahti Mihail Aaksalun huipputorjuntoja. 2-0 lukemat jättävät SJK:lle pienen mahdollisuuden myös tiistaina pelattavaan kotiotteluunsa, mutta seinäjokilaisilta vaaditaan huippusuoritusta, mikäli he haluavat jatkaa taivaltaan Mestareiden liigassa 2016 – 2017.

Mestareiden liigan vedonlyöntivihjeet 2016

Me Veikkauskioskilla tulemme seuraamaan Mestareiden liigan vedonlyöntiä 2016 – 2017 tarkalla silmällä heti karsintavaiheesta lähtien. Koska karsintajärjestelmää on hieman muokattu viime vuosien aikana, nähdään jo Mestareiden liigan tässä vaiheessa usein todella mielenkiintoisia kovien joukkueiden kohtaamisia, kuten viikon päästä pelattavat Ajax – PAOK ja Sparta Praha – Steaua Bukarest.

Seuraa Veikkauskioskin sivuja tarkasti ja löydät aina parhaat Mestareiden liigan vedonlyöntivihjeet 2016 – 2017. Meidän jalkapalloasiantuntijoidemme joukosta löytyy niin paljon intohimoisia eri sarjojen seuraajia, että tietotaitoa on tarjolla lähes otteluun kuin otteluun.

Vedonlyöntivihjeet otteluun SJK – BATE

mestareiden_liiga_vedonlyöntiVedonlyöntivihjeemme otteluun SJK – BATE ovat tälläkin kertaa maalivetoja. Tämän ottelun kulku on selvä: SJK:n on hyökättävä hillitysti ja haettava ensimmäistä maalia, ennen kuin BATE ehtii iskemään vierasmaalin ja sitä myöten otteluparin käytännössä pakettiin.

BATE oli kuitenkin Valko-Venäjällä niin vahva, ettemme usko SJK:n pystyvän ottamaan ottelua haltuun edes kotikentällään haluamallaan tavalla. BATE todennäköisesti rankaisee SJK:ta jo aikaisessa vaiheessa, jolloin seinäjokilaisten on hyökättävä riskilläkin. BATE puolestaan voi ottaa tässä vaiheessa melko rennosti: SJK:n kun on tehtävä vähintään neljä, jos BATE tekee yhdenkin vierasmaalain.

Vedonlyöntivihjeemme Mestareiden liigan karsintaotteluun SJK – BATE suosivat valitettavasti vierasjoukkuetta. Laitamme lapulle kaksi eri kohdetta. Ensimmäinen veikkausvinkkimme on molempien joukkueiden maalinteko kertoimella 1.85, sillä uskomme SJK:nkin onnistuvan kaivavan kotikentällään maalin tai pari – varsinkin, jos niillä ei BATE:n kannalta enää ole sen suurempaa merkitystä. Toinen Mestareiden liiga -vinkkimme on puolestaan BATE:n suora voitto kertoimella 1.80. Tasoero on vain niin suuri, että BATE tulee todennäköisesti iskemään useampiakin maaleja. Panostamme molempiin kohteisiin keskisuurella panoksella.