Veikkauskioski

Mestareiden liigan puolivälierät – nouseeko Barcelona jälleen sillasta?

mestarien_liiga_2017_vinkit

Eilen saatiin ihastella Mestareiden liigan huippufutista koko rahan edestä, kun Bayern München käänsi ensimmäisen osaottelun tappion toisinpäin ja vei pelin Santiago Bernabeulla jatkoajalla. Siihen paukut kuitenkin loppuivat: Real Madrid eteni lopulta jatkoon peräti kolmen jatkoaikamaalin turvin. Välierissä nähdään enemmänkin madridilaisväriä, sillä myös kaupungin toinen seura, Atletico, onnistui raivaamaan Leicesterin tieltään.

Tänä iltana selviää, mitkä joukkueet nähdään madridilaisten kanssa Mestareiden liigan välierissä. Lue vedonlyöntivihjeemme molempiin illan otteluihin alta!

Veikkausvihje: Barcelona – Juventus

Veikkauskioskilla suosittelimme iskemään pelimerkit sisään Juventuksen Mestareiden liigan voitolle jo jonkin aikaa sitten, mutta aivan tämänkaltaiseen dominanssiin emme uskoneet Barcelonaa vastaan Torinossa. 3–0 lukemat avausosasta tarkoittavat sitä, että Barcelonalla on jälleen melkoinen vuori kiivettävänään, mikäli katalaanit mielivät jatkoon. Venymiskykyähän Barcelona osoitti jo neljännesvälierissä, kun se käänsi huikean otteluparin PSG:tä vastaan edukseen kotikentällään.

Vaikka pidämmekin Juventusta suuressa arvossa, on tässä pelissä kuitenkin vihjeiden puolesta suosittava kotijoukkuetta. Barcelona on tehnyt kotonaan aivan käsittämättömän määrän maaleja La Ligassa – keskimäärin yli kolme maalia per peli – emmekä usko sen jäävän maaleitta nytkään. Juventukselle parikaan Barcelonan maalia ei olisi vielä katastrofi, sillä yksikin vierasmaali tietäisi taas Barcalle kolmen maalin takaa-ajoasemaa.

Veikkausvihje: Barcelonan voitosta tarjotaan markkinoilla noin 1.55 kertoimia, jotka ovat ihan pelattavia. Myös Barcelona -1 tasoitusveto (kerroin 2.20) ja tulosvedot 4,3 – 1 (18.00 / 12.00) löytävät tiensä meidän lapullemme. Juven jatkopaikkaan uskomme kuitenkin vahvasti.

Veikkausvihje: AS Monaco – Borussia Dortmund

veikkausvinkit_ucl_2017Toinen Mestareiden liigan puolivälieräottelu käydään AS Monacon ja Borussia Dortmundin välillä. Tässä otteluparissa asetelmat ovat hieman tasaisemmat, sillä Monaco onnistui voittamaan pommien varjostaman ensimmäisen osan vieraskentällä 3–2. Kolme vierasmaalia tietää sitä, että Monaco voi lähteä kotipelissään pelaamaan melko vapautuneesti. Esimerkiksi tulokset 0–1 ja 1–2 riittäisivät jatkopaikkaan, joten Dortmundin on hyökättävä alusta alkaen.

Moni laittoi Dortmundin surkean esityksen kotikentällä pommi-iskun piikkiin, ja selitys kuulostaa loogiselta: onhan Dortmund pelannut Bundesliigassa tappiotta kotonaan koko kauden. Johtopäätös tästä ei pitäisi kuitenkaan olla ryhtiliike toiseen ottelupariin, sillä Dortmund ei oikeastaan ole vakuuttanut vieraskentällä tällä kaudella missään vaiheessa. Monaco on Ranskan Ligue 1:n kärkijoukkuem, joka on voittanut kotimaisessa liigassaan 16 kotipelistään 14. Kertoimet ovat mielestämme nyt hieman nurinpäin.

Veikkausvihje: Monacon voitosta tarjoillaan melkoista lahjaa, sillä kotivoiton kerroin liikkuu hieman sivustosta riippuen noin 3.10 tuntumassa. Tähän kannattaa tarttua. Markkinoilla odotetaan suurimaalista ottelua, mutta sellaista ei välttämättä ole tulossa. Monacon kun ei tarvitse maaleja tehdä. Tulosvetoon voikin kokeilla pienempiä tasureita ja Monacon voittoja, sillä kertoimet ovat kohdillaan.