Veikkauskioski

Mestareiden liiga lähestyy loppuaan ¬– lue pitkävetovihjeet välieriin

pitkäveto_man_city
Mestareiden liiga 2016 alkaa hiljalleen lähestyä loppuaan, mutta vielä on jäljellä neljä jännittävää ottelua ennen finaalia. Viime viikolla saimme todistaa, kuinka Paris Saint Germain ja FC Barcelona saivat jättää hyvästit voittohaaveilleen, ja ensi viikolla ovat luvassa Mestareiden liigan välierät. Näissä otteluissa kohtaavat Manchester City ja Real Madrid sekä Atletico Madrid ja Bayern München, joten huippufutista on toden totta luvassa molemmissa ottelupareissa. Lue pitkävetovihjeemme, lyö vetosi sisään ja lisää jännitystä peleihin entisestään.

Pitkävetovihjeet Mestareiden liigan välieriin

Veikkauskioskin tulosvetovihjeistä osui viime viikolla vain yksi kolmesta, mutta onneksi oikealla panosten asettelulla pelikassaan saatiin kuitenkin vähän täytettä. Tällä viikolla emme lähde antamaan tulosvetovihjeitä, sillä mielestämme parhaat pelivihjeet ensimmäisiin osaotteluihin ovat nyt pitkävedon puolella.

Pitkävetovinkit otteluun Manchester City – Real Madrid

Manchester City yllätti Veikkauskioskin futisanalyytikot viime viikolla. Englantilaisjoukkue pelasi PSG:tä vastaan tiukan puolustuksen kautta ja antoi pelinhallinnan suosiolla pariisilaisille. Pelisuunnitelma toimi täydellisesti. Vaikka Sergio Aguero epäonnistuikin rangaistuspotkussa 30. minuutilla, ei City hätääntynyt vaan eteni lopulta ansaittuun 1-0-voittoon Kevin De Bruynen maalilla.

Real Madrid onnistui puolestaan kääntämään 2-0-vierastappion Wolfsburgia vastaan voittamalla kotiottelunsa Cristiano Ronaldon hattutempulla puhtaasti 3-0. Realin puolustus ei varsinaisesti vakuuttanut ottelussa, mutta Wolfsburg ei saanut hyökkäyspäässä mitään aikaan. Nyt vastaan asettuu kuitenkin aivan eri tason hyökkäykalusto.

Pitkävetovihjeemme rakentuu siis Cityn varaan. Me uskomme Cityn puolustusvoittoisen taktiikan toimivan myös Realia vastaan. Pitkävetokerroin 3.45 on ylikerroin Citylle kotonaan, ja siihen panostamme keskisuurella panoksella.

Pitkävetovinkit otteluun Atletico Madrid – Bayern München

Toinen Mestareiden liigan välieräottelu käydään Atletico Madridin ja Bayern Münchenin välillä Madridissa. Atletico osoitti tasoaan odotustemme mukaisesti Barcelonaa vastaan puolivälierissä ja ansaitsi paikkansa välierissä. Müncheniläiset jatkoivat puolestaan helposti Benficaa vastaan, vaikka toinen osaottelu päättyikin lopulta tasalukemiin 2-2.

mestareiden_liigavedot_neuerBayern München on perinteisen saksalainen joukkue siinä mielessä, että se tuntuu tekevän aina vain tarvittavan. Pep Guardiola on kokenut valmentaja, joka ymmärtää yhdenkin maalin tai jopa maalittoman tasurin olevan hyvä tulos Atletico Madridin vieraana. Kotikentällään Bayern on nimittäin siinä tapauksessa suursuosikki.

Pitkävetovihjeemme tähän otteluun on tasapeli, joka pitää Atleticon toiveet elossa vielä seuraavassakin ottelussa. Kerroin 3.4 on liian korkea, kun kummankaan joukkueen ei välttämättä vielä tarvitse voittaa. Kumpikaan ei tule ottelun lopussa ottamaan riskejä, jos lukemat ovat loppuvaiheessa tasan. Keskisuuri panos myös tähän pitkävetokohteeseen.