Veikkauskioski

Maanantain pitkävetovihje Veikkausliigaan – koko rahalla VPS:ää

vps_pyry_soiri
Maanantai ei suinkaan ole Veikkausliigan pelipäivistä se jännittävin, mutta tänä maanantaina yksikin Veikkausliigaottelu voi tehdä sinulle vedonlyöjänä komean tilin. Maanantai-illan ainoassa kotimaisessa pääsarjaottelussa kohtaavat HIFK ja VPS, joiden kuntopuntarit sojottavat aivan päinvastaisiin suuntiin. Ottelu pelataan Helsingissä, Sonera Stadiumilla, jonka tähtirinnat jakavat kotikenttänään Helsingin Jalkapalloklubin kanssa.

HIFK matkalla takaisin Ykköseen?

Helsingin IFK ihastutti viime kaudella kaikki Veikkausliigan seuraajia ennakkoluulottomilla esityksillään. Joukkue ei muun muassa hävinnyt yhtään paikallispeliä suomifutiksen jättiläiselle HJK:lle, mitä voidaan pitää jo yksinään todella kovana saavutuksena.

Tällä kaudella asiat ovat kuitenkin olleet toisin. HIFK on saanut huomata, että toisen kauden kirous näyttää heidän kohdallaan todella pitävän paikkansa. Vaikka joukkue ei materiaaliltaan häviä juurikaan monelle muulle pienemmälle Veikkausliigajoukkueelle, ei helsinkiläisten peli ole missään vaiheessa kautta loksahtanut kohdalleen. Jotain kertoo jo sekin, että joukkue on onnistunut voittamaan tällä kaudella kotonaan vain kertaalleen, ja tästäkin voitosta on jo kosolti aikaa.

VPS matkalla kärkikamppailuun?

veikkausliiga_vedot_hifkJos HIFK:n kausi on ollut yhtä synkkää vaellusta, ei samaa voi sanoa Vaasan ylpeydestä VPS:stä. Joukkue on yltynyt viime kierroksilla huimaan vireeseen, ja se on voittanut kuudesta edellisestä ottelustaan peräti viisi.

VPS on ollut perinteisesti aina vahva puolustuspäässä, mutta tällä kaudella myös joukkueen hyökkäyspeli on ollut kunnossa. Pyry Soiri on mättänyt laiturin tontiltaan jo peräti seitsemän maalia, ja kärjessä Andre Clennonin tilillä on neljä osumaa. Kun joukkue on saanut takaisin myös huippuhyökkääjä Steven Morrisseyn, ei ole lainkaan ihme, että VPS pöllyttää verkkoja viikonlopusta toiseen useampaakin otteeseen.

Pitkävetovihjeet Veikkausliigaotteluun HIFK – VPS

Veikkauskioskin jalkapallon asiantuntijaryhmälle ei ole täysin avautunut se, kuinka vetomarkkinoilla on loihdittu HIFK:sta jopa suosikki VPS:ää vastaan. Vielä ottelupäivän aamuna VPS:lle oli tarjolla kerroin 2.70, joka on mielestämme liikaa. Panostamme tähän kohteeseen keskisuurella panoksella.

Toinen vedonlyöntikohteemme tähän otteluun molempien onnistuminen maalinteossa. VPS:n hyökkäyskalusto tuskin jää maaleitta, ja HIFK:ltakin löytyy tulivoimaa Juho Mäkelän ja Pekka Sihvolan muodossa. Kerroin 2.00 maistuu tähän vetoo keskisuurella panoksella sekin.