Veikkauskioski

Maanantain lomatunnelmiin 25 pinnaa voittojesi päälle

lisävoitto_betsafe

Monelle meistä tänään on viimeinen maanantai ennen kuin päästään lomalaitumille nauttimaan sitä Jarlan Fingerporista kuuluisaa juhannussimaa. Kulunut viikonloppu saattoi myös mennä viihteen puolelle, mutta mitä siitä, onhan nyt kesä ja terassit kutsuvat, oli keli mikä tahansa. Tämä Veikkauskioskin näppäimistönhakkaaja tihrustaa juuri kokoushuoneen näyttöä, ja toivoo, että joku noheva saksalainen insinööri olisi keksinyt himmentimen esimerkiksi aurinkoon.

Ei tällaisena lomaa edeltävänä maanantaina jaksa edes näytellä työn tekemistä. Selailinkin hiukan Betsafen, tuon mainion ja räväkän betsaussaitin tarjouksia iPhonellani, ja tihrusilmiini osui oikein mainio tarjous. Betsafe nimittäin iskee 25 prosenttia voittojesi päälle, kunhan ne on lyöty mobiilisti. Sopivasti tällainen laite sattuu olemaan tärisevissä kätösissäni, joten tähän vedonlyöntibonukseen on tartuttava. Mistä on kyse? Lue artikkeli loppuun ennen kuin ryntäät lyömään vetoja.

Lyö kuusi vetoa mobiilisti ja nappaa 25 % voittojesi päälle

Tämä voi tuntua simppeliltä, mutta tässä on muutama kommervenkki, jotka kannattaa selvittää oikein huolella, tai muuten huomenna on edessä ihan uusi maanantaifiilis. Sinun täytyy lyödä vähintään kuusi vetoa, siis kuusi erillistä vetoa, ei mitään kuuden kohteen yhdistelmää. Lisäksi ne vedot täytyy lyödä tänään maanantaina ja niiden tulosten täytyy ratketa myöskin tämän päivän aikana.

Et voi tietenkään saada mitään voittojesi päälle, jos et voita. Kyse on nettovoitoista, eli panoksesi vähennetään päivän betsien voitoista, ja extravoiton maksimäärä on rajoitettu 50 euroon, mikä on joka tapauksessa oikein mainio lisäboosti. Eli maksimoit tarjouksen, kun onnistut sohimaan itsellesi 200 euron edestä nettovoittoja vähintään kuudesta erillisestä kohteesta.

No niin, aika selvä juttu, eikö? Nyt pitäisi sitten vain voittaa.

Kerää kuusi erillistä pitkävetokohdetta Betsafen kertoimista

jalkapallon_em_u21Ok, myönnettäkööt, tämä tarjous yllätti kirjoittajan housut kintuista, eikä tällä aikavälillä ehdi pahemmin vetoja analysoimaan. Suosittelen siksi että kasvatat hiukan panosmääriäsi ja pelaat varman päälle, jotta saat tuon 50 euron lisärahan vaikka juhannusjuomien ostoon.

Mitä kohteita tänään sitten on luvassa? No ainakin jalkapalloa, kun Australia kohtaa Saksan. Saksan kerroin on 1,32, joten ota nyt ainakin se yhdeksi kohteeksi. Lisäksi meneillään on fudiksen Euroopan U21-kisat. Slovakia kohtaa Englannin ja saarivaltion kerroin on 1,61. Menossa on myös Puola – Ruotsi, johon alle 2,5 maalia lähtee kertoimella 1,75. Loppuvetoja saatkin sitten ruopata ihan itse.

Betsafella on muuten myös meneillään vastaavan tuntuinen kampanja, jossa voit saada U21-nettovetojesi päälle 10 prosenttia. Tarjouksia ei voi yhdistää, mutta jompaankumpaan kannattaa tarttua joka tapauksessa. Ai niin, kannattaa myös asentaa Betsafen mainio mobiiliappi helpottamaan arkeasi.