Veikkauskioski

Lyö live-vetoa tenniksestä ja katso ottelut netissä

live_tennis_serena
Tennis on yksi suosituimmista urheilulajeista ympäri maailman. Se sopii erinomaisesti myös live-vedonlyöntiin, sillä nopeatempoisuutensa vastapainoksi tenniksessä on myös sopivan mittaisia taukoja, jolloin kertoimenlaskijat ehtivät luoda uusia kertoimia live-vetoihin. Monelta nettisivustolta löytyy nykyään myös erillinen veikkaustv, josta käsin otteluita voi katsella vetoa lyödessään. Varsinkin tenniksen kohdalla live-streamien määrä on todella hyvä, sillä suurimman osan tärkeistä otteluista pääsee näkemään ilmaiseksi, kunhan vain lyö samalla vetoa.

Näin tennisvedonlyönti toimii livenä

Tennisvedonlyönti live-kohteista käy helposti ilman ylimääräisiä latauksia. Valitse vain haluamasi vedonlyöntisivusto, avaa pelitili ja tee talletus. Tällöin saat yleensä käyttöösi myös erillisen vedonlyöntibonuksen, joka voi sisältää riskittömiä vetoja tai suoraan bonusrahaa vedonlyöntiin.

Kun pelitili on avattu ja talletus tehty, voit siirtyä välittömästi tennisvedonlyönnin pariin. Jokaisella laadukkaalla sivustolla on erillinen live-vedonlyöntiosio, josta käsin eri lajit löytyvät siististi lajiteltuina. Valitse luettelosta tennis ja sen jälkeen haluamasi ottelu. Siinä se. Pääset tarkastelemaan kaikkia live-kohteita yhdellä sivulla, josta käsin pääset myös kätevästi tutustumaan aiempien otteluiden tilastoihin.

Veikkaustv:n katselu vaatii vedon lyömistä

tennisvedonlyönti_kuva1Suurin osa netin vedonlyöntisivustoista vaatii veikkaustv:nsä eli live-streamiensa katseluun vedon lyömistä kyseisestä ottelussa. On tosin olemassa joitakin sivustoja, joilla pelkkä rahasumma pelitilillä riittää tv-kuvan katseluun.

Veikkaustv aukeaa yleensä samaan ikkunaan kuin itse live-kertoimet. Tällä tapaa voit seurata esimerkiksi juuri tennisotteluita mukavasti tietokoneesi ruudulta ja lyödä vetoa samanaikaisesti. Jalkapallo-otteluita katsellessa näkymä saattaa joidenkin makuun olla liian pieni, mutta ainakin Veikkauskioskin tennisasiantuntijoille tämä peli- ja katselutapa sopii mainiosti.

Tennisvedonlyönnin kohdevalikoima

Yksi tennisvedonlyönnin parhaista puolista muihin lajeihin verrattuna on kohdevalikoiman laajuus. Jos seuraat tennistä, arvaat varmasti, mistä kohteista vetoa voi lyödä. Perinteisten pitkävetokohteiden, kuten ottelun voittajan, lisäksi tarjolla on paljon erikoiskohteita. Näissä kohteissa voit veikata muun muassa yksittäisten settien tai erien voittajaa, lyödä vetoa tarkoista erälukemista tai seuraavasta murtopallosta.

Valikoima on valtava, ja se antaa samalla etua pelaajalle. Jos huomaat ottelua katsellessasi jotakin, mitä kertoimenlaskija ei, on sinulla etulyöntiasema. Kohdevalikoiman ansiosta voit nimittäin yleensä hyödyntää tietosi live-vedonlyönnissä välittömästi.