Veikkauskioski

Lue vetovihjeemme jääkiekkoliigaan: perjantain tuplakohteet

jaakiekko_vedonlyontivihjeet

Liiga-perjantaina on luvassa kaksi ottelua: HIFK – Kärpät sekä Jukurit – TPS. Onko parempaa tapaa polkaista viikonloppu käyntiin kuin katsomalla kiekkoa? Tällä kertaa pitkävetolapulle päätyy yhdistelmäveto. Voit lukea pitkävetovihjeemme jääkiekkoliigaan kokonaisuudessaan alta.

Onko näätäeläimistä Helsingin riesaksi

HIFK voitti lokakuun kohtaamisen jatkoajalla. Sitä edeltänyt syyskuun ottelu päättyi HIFK sijalla yhdeksän, Kärpät kolmetoista. Joukkueet eivät vielä ole kohdanneet tällä kaudella, joten sen perusteella ei voi tehdä päätelmiä. HIFK on selkeä ennakkosuosikki noin kakkosen kertoimella. Kärppien Mika Pyörälä on pelannut hyvän kauden, katsotaan jatkuuko hyvä performanssi tänään.

liiga_vihjeet_pitkavetoKummallakin joukkueella on saanut viiden viimeisimmän ottelun aikana kolme voittoa. HIFK on voittanut kotonaan kaksi, ja Kärpät vieraissa kaksi. HIFK:n varsinaisen peliajan voitto tuntuu todennäköiseltä, mutta me Veikkauskioskilla jätämme sen pois tällä kertaa.

Kumpikin joukkue tuntuu pystyvän pusertamaan suht tasaisesti ainakin kaksi maalia, mutta se, että tuleeko matsissa yli 4,5 maalia, on epäselvää. Yli 3,5 maalia on suht turvallinen – joskin matalan noin 1,5 kertoimen – kohde, joka sopisi hyvin kimppaan jonkin toisen kohteen kanssa.

Jukurit kohtaa TPS:n

Jukurit onnistuivat kukistamaan muutama päivä sitten hallitsevan mestarin Tapparan. Tämän illan ottelun näkökulmasta tässä kiinnostavinta on elokuun CLF-kohtaaminen, jonka Jukurit voitti. Tuosta on tosin sen verran aikaa, että sen data-arvon varaan ei voi liikaa laskea. Viime voitosta huolimatta Jukureilla on kolmen ottelun tappioputki kotonaan. TPS pitää hallussaan neljän ottelun voittoputkea vieraissa. Kaikissa otteluissa on tullut ainakin kolme maalia. Jukurien kotiotteluissa on tullut about 2 per kotiottelu.

Ja pitkävetolapulle päätyy…>

Yli 4,5 maalia hiukan yli kakkosen kertoimella tuntuu epätodennäköiseltä, ja yli 5,5 kolmosen kertoimella ei kuulu näille lapuille. Luultavasti molemmista tulee vähämaalinen. Tällä kertaa Veikkauskioski kuitenkin päätyy pitkävetolapullaan yhdistämään sekä HIFK – Kärpät yli 3,5 maalia että Jukurit – TPS yli 3,5 maalia samalle lapulle. Siihen pitäisi saada ihan kiva kerroin, kunhan käytät hiukan aikaa shoppailemalla ympäriinsä. Yksi potentiaalinen vaihtoehto on myös Kärppien maalin tasoitusveto hiukan alle kakkosen kertoimella.