Veikkauskioski

Lue pitkävetovihjeet Veikkausliigaan – yllättääkö Ilves taas?

pitkävetovihjeet_veikkausliiga
Pitkäveto on yksi suosituimmista pelimuodoista jalkapallon Veikkausliigaan, jossa pelataan tällä viikolla kokonainen ottelukierros jaettuna kolmelle eri päivälle. Tänään perjantaina pelataan kaksi ottelua, joista toisessa on kokeilemisen arvoinen pitkävetokerroin, mutta viikon paras pitkävetovihje on mielestämme huomenna FC Interin kohtaava Ilves. Lue alta analyysimme tämän viikon Veikkausliigakierroksesta ja hyödynnä veikkausvihjeemme.

Kolme hyvää pitkävetokohdetta Veikkausliigaan

Tälle kierrokselle Veikkauskioskin suomalaisen jalkapallon asiantuntijat ovat poimineet kolme ottelua, joissa haistamme ylikertoimen. Ensimmäinen peli on tänään pelattava FC Lahti – HJK, joka on ainakin joukkueiden kannattajille tavallista Veikkausliigaottelua suurempi tapaus. Muut pelit ovat lauantaina pelattavat FC Inter – Ilves ja PK-35 – PS Kemi, joista molempiin on tarjolla maukkaat pitkäveto kertoimet vierasvoitolle.

Pitkävetovihjeet otteluun FC Lahti – HJK

pitkävetokertoimet_veikkausliigaFC Lahti sai viime viikolla tuntea IFK Mariehamnin huiman vireen karulla tavalla. Lahtelaisten reissusta Ahvenanmaallle ei juuri jäänyt jälkipolville kerrottavaa, sillä kotijoukkue MIFK murskasi lahtelaisten toiveet heti alusta lähtien. Lopputulos 3-0 ei jättänyt sijaa selittelyille, mutta Lahti on kotonaan aivan eri joukkue kuin vieraissa.

Sama pätee myös FC Lahden vieraaksi saapuvaan HJK:hon, joka on ollut suurissa vaikeuksissa lähes tulkoon kaikissa vierasotteluissaan. Mika Lehkosuon joukkue teki kolme maalia erikoistilanteista maanantaisessa kotiottelussaan FC Interiä vastaan, mutta peruspeli on edelleen tehotonta. Erikoistilanteissa piilee HJK:n suurin vahvuus myös vierasottelussa Lahdessa. Ennustamme FC Lahden peräti hallitsevan ottelua kotonaan Klubia vastaan, joten pitkävetoon tarjottava kerroin 3.35 on selkeähkö ylikerroin.

Pitkävetovihjeemme: FC Lahti voittaa, kerroin 3.35, keskisuurella panoksella

Pitkävetovihjeet otteluun FC Inter – Ilves

inter_vetovihjeetFC Inter on ollut yllättävissä vaikeuksissa monissa kotiotteluissaan Veikkausliigakaudella 2016, ja joukkueen voitoton putki on venynyt jo viiden ottelun pituiseksi. Turussa on siis menossa pienoinen kriisi, sillä ennen kauden alkua FC Interiä veikkailtiin jopa liigan kärkikahinoihin.

Tampereella tilanne on täysin toinen. Ilves oli ennen kauden alkua yksi suurimmista putoajakandidaateista, mutta puoliammattilaispohjalta toimiva joukkue on näyttänyt hyvää henkistä kanttia alkukauden otteluissa. Ilves on muun muassa hakenut kovat päänahat sekä KuPSin että SJK:n vieraana; viime ottelussa kaatui puolestaan PK-35 Tammelan Stadionilla. Joukkueessa on varmasti hyvä vire, eikä olisi mikään ihme, jos Ilves onnistuu jatkamaan Interin tuskien taivalta voittamalla lauantaina vieraissa.

Pitkävetovihjeemme: Ilves voittaa, kerroin 4.00, keskisuurella panoksella

Pitkävetovihjeet otteluun PK-35 – PS Kemi

Toinen mielenkiintoinen ottelu lauantain Veikkausliigakierroksella on PK-35 – PS Kemi. Tässäkin ottelussa joukkueiden kaudet ovat alkaneet aivan toisin kuin ennen kauden alkua veikkailtiin. PK-35 oli monen asiantuntijan papereissa sarjanousijoista selkeästi vahvempi, mutta kemiläisten alkukausi on ollut suorastaan sensaatiomainen.

Tällä hetkellä kolmantena sarjataulukossa oleva kemiläisryhmä on IFK Mariehamnin ohella ollut Veikkausliigan paras joukkue puolustussuuntaan, sillä omiin on mennyt seitsemässä ottelussa vain kolme maalia. Samaa ei voi sanoa PK-35:stä. Shefki Kuqin kuriton joukkue on päästänyt omiin jo 15 osumaa, eikä sen pää tunnu kestävän paineita lainkaan. Vihjaamme tähän otteluun vierasvoittoa, sillä PS Kemin puolutuspainotteinen taktiikka on myrkkyä PK:lle.

Pitkävetovihjeemme: PS Kemi voittaa, kerroin 3.65, pienellä panoksella