Veikkauskioski

Lisää NHL-ilmaisvetoja Stanley Cupiin

stanleycup_2017_vedonlyönti

Olipahan Bridgestone Arenalla melkoinen NHL-yö. Vaikka Predators on aiemmin hallinnut otteluita, on Penguins kuitenkin onnistunut maalinteossa – mutta ei tällä kertaa. Penguins meni ekassa erässä johtoon, mutta Predators otti eron kiinni ja repäisi varsinaisella peliajalla jopa neljän maalin kaulan – mikä osoittaa hyvin miten tärkeä kotikenttä etu on jääkiekossa ja etenkin NHL-kiekossa. Nahsville Predatorsin on melkein pakko voittaa tämäkin ottelu, tai muuten Pittsburgh Penguins on vain yhden maalin päässä Stanley Cupin voitosta, ja Nashillen täytyisi vastaavasti voittaa kolme ottelua putkeen, mikä ei ole millään tavalla helppoa.

Kannattaa edelleen hyödyntää suositun vedonlyöntisivuston Betsafen mitä mainion 20 euron ilmaisveto Stanley Cupin finaaliin. Pääset osallistumaan ja hyödyntämään ilmaisvedot helposti: lyö 50 euron single-veto vaikka tiistaiyön Playoffseissa ainakin kertoimella 1,8. Hyödynnä tarjous tänään, niin saat ilmaisvetosi, kun NHL-show siirtyy Pittsburghiin, missä ottelusarja saattaa olla katkolla, jos Penguins voittaa tänään Nashvillessä. Ei tätä herkkua ole liikaa luvassa, joten

Predators näytti oikean luonteensa

nhl_stanley_cup_2017Nashvillen hyökkäyspeli oli sunnuntaiyönä tällä tehokasta, ja maalinteossa onnistuttiin. Penguins muuten laukoi kahdessa ensimmäisessä ottelussa 39 kertaa ja upotti kiekon Pekka Rinteen ohi maaliin jopa yhdeksän kertaa. Sunnuntaiyönä Nashvillen maalivahti pelasi kuitenkin tasoistaan kiekkoa, mikä näkyikin heti maaliluvuissa. Rinne torjui 27 kertaa ja päästi vain yhden maalin, eli torjuntaprosentiksi tulee 96,43, mikä tarkoittaa sitä, että mies on palannut tasolleen.

Jäähyminuutteja tuli melkoinen määrä puolin ja toisin – loppuerässä kolme pelaajaa kummastakin joukkueesta sai kymmenen minuutin käytösrangaistukset. Ylivoimapelaaminen ratkaisee varmasti tiistaiyön ottelunkin. Tästä tuntuisi tulevan myöskin sähäkkä ottelu, eikä pelaajiakaan ole liiemmin sivussa. Nashvillen Kevin Fiala sekä Ryan Johansen ovat varmuudella sivussa, samoin Pittsburghin Kris Letang. Eli matkassa ei pitäisi olla ylimääräisiä mutkia.

Stanley Cupin neljännen osaottelun vedot

Betsafen kertoimet uskovat Nashvilleen. Kotijoukkueen voitto lähtee kertoimella 2,13, tasapeli kertoimella 3,85 sekä Pittsburghin voitto kertoimella 3,05. Veikkauskioski uskoo myös Predatorsiin ja iskee edellisen kierroksen 20 euron ilmaisvedon kiinni Nashvillen voittoon varsinaisella peliajalla. Vielä pitäisi löytää 50 euron vetokohde, jotta saamme taas ilmaisvedon mahdollisesti viimeiseen osaotteluun.

Jos X2-veto, eli Penguins voittaa tai tasapeli lähtisi 1,8 kertoimella, se voisi olla kiinnostava, mutta Veikkauskioski uskoo ja toivoo Nashvillen voittoon, jos ei muusta syystä, niin siitä, että tätä herkkua jatkuu muutaman ottelun verran enemmän. Veikkauskioski uskoo, että Rinne on palannut tasollee, ja ottaa riskin: -1,5 maalin tasoitusveto Predatorsille lähtee kertoimella 2,95.

Jos sinulle ei muuten ole vielä tiliä Betsafella, niin nyt se kannattaa avata, sillä saat jopa sata euroa ylimääräistä vedonlyöntibonuksena talletuksesi päälle.