Veikkauskioski

Liiga-vinkit perjantai-iltaan – rahaa tarjolla tulosvedosta

liiga-tulosveto

Maaottelutauko on enää kaukainen muisto, ja nyt pelataan taas Liigaa täydellä teholla. Poimimme perjantain kierrokselta kolme ottelua, joissa näemme arvoa nimenomaan tulosvedon puolella. Lue vihjeet alta!

Liiga-vihje: Ilves – Tappara

Tampereella päästään taas nauttimaan paikallisottelun huumasta, kun Tupsukorvat isännöivät Kirvesrintoja Hakametsässä. Joukkueiden kuntopuntarit osoittavat juuri nyt aivan eri suuntiin: Ilves on hävinnyt kolme ottelua peräjälkeen, Tappara taas voittanut saman määrän (pl. CHL-tappio JYP:lle). Onko Ilveksestä edes vastusta?

Vaikka Tappara onkin viime aikoina porskuttanut vahvasti eteenpäin, on paikallismatsi aina paikallismatsi. Mihinkään tennislukemiin emme siis tässä kohtaa usko, vaan ottelu saattaa venyä jopa jatkoajalle asti. Tappara on kuitenkin hävinnyt edellisestä 10 pelistään vain yhden, joten vaikea sitä tappiota on veikata heikkoa Ilvestäkään vastaan.

Vihje:

Tulosvetoon pienimaalisia Tappara-voittoja ja ehkä jokunen tasapeli. Lähdetään linjalla 0,1 – 1,2,3, joka näyttää odotusarvoltaan parhaalta. Ratkaisijoita puuttuu molemmista joukkueista.

Liiga-vihje: Kärpät – HIFK

tulosvetovihjeet_sm_liigaanPerjantai on huippumatsien ilta, sillä Raksilassa pelataan myös melkoinen klassikko. Sarjaa ylivoimaisesti johtava Oulun Kärpät saa vastaansa HIFK:n, joka on parantanut hiljalleen otteitaan. Mutta riittääkö se kuitenkaan huippukuntoista Kärppä-joukkuetta vastaan?

Sanotaanko nyt suoraan, että ei riitä. Kuukausi sitten pelattu ottelu samassa hallissa samojen joukkueiden välillä päättyi lukemiin 5–0, eivätkä voimasuhteet tuosta ole niin paljon muuttuneet, että vieraspisteestäkään voisi HIFK-leirissä juuri unelmoida.

Vihje:

Tulosvetoon kannattaa tässä pelissä viritellä pelkkiä kotivoittoa. Kärpät puolustaa uskomattoman hyvin, ja päästää kotonaan alle 1,5 maalia per peli! Siitä on helppo rakentaa lapulle 4,3 – 1,0.

Liiga-vihje: HPK – TPS

HPK lähtee illan otteluun hyvässä vireessä – ja uusilla vahvistuksilla. Ville Viitaluoma on palannut, ja se tuo varmasti tähän otteluun erityistä virettä kotijoukkueen puolelle. Myös Jeremy Morin on nyt harjoitellut hyvin, joten hämeenlinnalaiset ovat nyt paljon entistä vaarallisempia hyökkäyspäässä.

TPS voitti maaottelutauon jälkeen Ässät helposti 5-0, mutta lienee paikallaan kysyä, kuka ei voittaisi? Vedonlyönnin näkökulmasta tämä on yksinomaan hyvä juttu: HPK:n kertoimet ovat nimittäin nousseet hyvälle tasolle.

Vihje:

Nyt kannattaa laittaa vedot HPK:lle. Maalintekovoiman pitäisi olla kunnossa, ja TPS pystynee vastaamaan vain osittain. Tiukka peli, joka saattaa mennä jatkoajalle: tulosvetovihjeemme on 3,4 – 3,2.