Veikkauskioski

Liiga-perjantain otteluohjelma – lue pitkävetovihjeet

sm_liiga_vedot_2016

Liiga-viikko jatkuu tänään kolmella ottelulla, joten nyt kannattaa kipaista Veikkauskioskille hakemaan kisajuomien lisäksi illan vetovihjeet. Otteluohjelmaan mukaisesti Jukurit saavat vastaansa Pelicansin ja Tappara Ilveksen. Näiden sijasta Veikkauskioskin perjantain Liiga-kohde on kuitenkin HPK – Kärpät. Kummallakin joukkueella on tarvetta nousta parempiin asemiin sarjassa. Kolmanneksi viimeisenä sarjataulukolla sijoittunut Kärpät vei voiton edellisessä kohtaamisessa syyskuun lopulla kotonaan Oulussa varsinaisella peliajalla. Loppulukemat olivat 3-2. Tätä edeltänyt ottelu venyi jatkoajalle päättyen lopulta HPK:n 3-2 voittoon. Lue pitkävetovihjeet alta.

HPK nousukiidossa

Pelicansille kärsitystä tappiosta huolimatta HPK on nousukiidossa ja kokeneita pelaajia, kuten Sami Kapanen ja Eero Somervuori ja Janne Lahti on palannut riveihin. Joukkueesta löytyy hyvä balanssi kokemusta ja nuorta voimaa. Veikkauskioski näkee kauas sen, että HPK:lle maistuisi varmasti tärkeä nousu kuudennelle sijalle pisteissä tasoissa olevan Ilveksen ohi.

Kärppäkoneisto ei käynnisty

pitkavetovihjeet_jaakiekkoliigaKausi 2016–2017 ei ole alkanut Kärpille mitenkään mainittavan hyvin. Tämä on erikoista sinänsä, sillä Oulun joukkue on täynnä kovia pelaajia, kuten Niklas Hartman ja Mika Pyörälä. Pohjoisen peto kaipaavat pisteitä kipeästi, sillä kymmenennellä sijalla olevaan HIFK:iin on matkaa kuusi pistettä.

Kärpät on pärjännyt kotonaan kohtalaisesti, mutta vieraissa meno on hyytynyt. Kelkan on kuitenkin käännyttävä jossain vaiheessa, tai joukkueen olisi parempi laittaa pillit pussiin jo tässä vaiheessa. Veikkauskioskin näkemys on, että vaikka nousukiito todennäköisesti tulee joukkueelle varmasti jossain vaiheessa vastaan, niin näiden näyttöjen perusteella sen ei kannata odottaa tapahtuvan ihan heti.

Ottelun pitkävetovihjeet

Tilastoja tarkastellessa kotietu kääntää tämän ottelun HPK:n voitoksi, mutta se ei välttämättä tule helposti. HPK:n kerroin 2.20 vaikuttaa hyvältä sellaisenaan, eikä tässä kannattaa lähteä mukaan moneylinellä edes niiden raivostuttavien viime sekuntien tasoitusmaalien takia.

Veikkauskioskin pitkävetovihje on siis HPK:n voitto. Ja jos historia toistaa itseään, kuten se usein tuppaa tekemään, ja maalimäärä pysyy viidessä tai alle, niin alle 5,5 maalia kertoimella 1.40 sopii hyvin mukaan boostaamaan jotain toista kohdetta yhdistelmävedossa. Moneyline tosin lähtisi paremmalla kertoimella. Jos korkeampi pitkävetokerroin kiinnostaa, voi valita moneylinen ja esimerkiksi hiukan riskipitoisemman alle 4,5 maalin kohteen väliltä. Tässä kohtaa Veikkauskioski kallistuu moneylineen.