Veikkauskioski

La Liga -sunnuntain päättää huippuottelu Espanyol – FC Barcelona

2016_17_la_liga

Espanjan La Liga on ollut täynnä huippukohtaamisia tänäkin viikonloppuna, ja varsinkin Sevilla tuntuu pelaavaan loistavaa kautta. Nyt kaatui Malaga kotikentällä peräti lukemin 4 – 1, ja samalla joukkue nousi kakkospaikalle sarjataulukossa yhden ottelun vähemmän pelanneen FC Barcelonan edelle.

Katalaaneilla on kuitenkin jo tänä iltana mahdollisuus palata Real Madridin kantaan kakkoseksi. Se vaatii kuitenkin voittoa Camp Noulla pelattavasta paikallisottelusta Espanyolia vastaan, mikä ei ole tehtävistä helpoin. Lue ennakkomme ja vedonlyöntivihjeemme La Liga -sunnuntain viimeiseen otteluun alta.

FC Barcelona ei ole tänä vuonna vakuuttanut kotikentällään

Derby on aina derby, mutta on silti maininnan arvoista, että FC Barcelona ei ole tällä kaudella onnistunut Camp Noulla kovinkaan hyvin. Seitsemästä La Liga -pelistä joukkue on voittanut kolme, pelannut kolme tasan ja hävinnyt yhden. FC Barcelonan tasoisella joukkueelle moinen saldo on todella heikko, ja vain vahvat tulokset vieraskentiltä ovat pitäneet Barcan vielä Real Madridin kyydissä mukana.

Vaikka tulokset ovatkin sinänsä ihan kohtalaisia, ei joukkueen peli ole lähelläkään huipputasoa. Paljon on parannuttava, mikäli Luis Enrique miehistöineen haluaa kauden päätteeksi nostaa ilmaan jonkin pokaalin – oli kyse sitten La Ligasta, Mestareiden Liigasta tai vaikka Copa del Reystä.

Espanyol pelaa hyvää kautta 2016 / 17

la_liga_veikkausEspanyolin kautta voisi tähän asti luonnehtia onnistuneeksi. Qui que Floresin suojatit majailevat tällä hetkellä kahdeksannella sijalla, ja jopa europaikoista haaveileminen on edelleen fanien mielissä. Joukkue ei ole hävinnyt La Ligassa sitten syyskuun lopun, mikä kertoo omaa kieltänsä Espanyolin vahvuudesta tuloksellisesti.

Yksikään joukkue ei Floresin ryhmältä pisteitä helposti vie. Toisaalta Espanyol on pelannut tähän mennessä eniten tasapelejä koko La Ligassa. Pelkillä tasureilla europaikkaa ei saavuteta, joten onkin mielenkiintoista nähdä, alkaako Espanyol pelata loppukaudesta hieman rohkeammin. Tänä iltana sitä tuskin vielä tapahtuu.

Veikkausvihjeemme La Liga -sunnuntain päätöspeliin

Veikkausvihjeemme La Ligan ottelun Espanyol – FC Barcelona on selkeä: koko rahalla tasapeliä.

Pitkävetoon on arvottu monen sivuston toimesta aivan päättömiä kertoimia, joissa FC Barcelonan mahdollisuudet on yliarvoitu täysin. Joukkue on tietysti suosikki, mutta näin suuri suosikki se ei ole. Tasapelin kertoimet yli 10.00 maistuvat erittäin hyvin, sillä Espanyol voi hyvinkin pitää tänään puolensa odotettua paremmin.