Veikkauskioski

Kroatia-Suomi – vedonlyöntivihjeet MM-karsintaan

valioliigan_vedonlyöntivihjeet

Jalkapallon MM-kisojen karsinnat tulevat Euroopan lohkovaiheen osalta päätökseensä muutaman päivän sisään. Eilen pelattiin jo lokakuun ensimmäiset MM-karsintaottelut, ja lisää on luvassa tänään, kun kolme seuraavaa lohkoa ovat pelivuorossa. Näihin kuuluu myös Suomen I-lohko, jossa tilanne on äärimmäisen kiharainen. Lue ennakkomme ja vedonlyöntivihjeemme MM-karsintaotteluun Kroatia – Suomi alta.

Ennakko MM-karsintaotteluun Kroatia – Suomi

Kroatia näytti pitkään marssivan selkeään lohkovoittoon Suomen lohkossa I. Viime aikoina joukkue on kuitenkin ollut hieman vaikeuksissa. Kolme edellistä Kroatian peliä ovat päättyneet lukemiin 1-0, mutta kroatialaiset ovat poistuneet näistä peleistä voittajina vain kertaalleen. Tämä tapahtui syyskuun 3. päivä pelatussa ottelussa, jossa Kroatia kaatoi Kosovon.

1-0 on Suomenkin kahden viimeisen ottelun lopputulos, sillä Huuhkajat nappaisvat syyskuun kaksoismaaottelusta komeat kuusi pistettä. Eihän pisteillä toki tässä vaiheessa taas juurikaan mitään tee, kun kisahaaveet on haudattu jo aikaa sitten, mutta joukkue sai varmasti rutkasti itseluottamusta voitettuaan sekä Islannin että Kosovon.

mm vihjeetMolemmilla joukkueilla on illan ottelussa jonkin verran poissaoloja. Suomen joukkue kärsii erityisesti laitapakkiongelmasta, sillä avauksen laitapakit puuttuvat kokonaan, ja ykköskorvaaja Jukka Raitala on edelleen isyyslomalla. Tilalle ovat ehdolla muun muassa Islantia vastaan hyvin pelannut Joona Toivio ja Klubin paidassa oivan kauden pelannut Juha Pirinen. Keskikentältä Suomelta puuttuvat Alex Ring ja Robin Lod, mutta Perparim Hetemaj palaa riveihin huilattuaan Kosovoa vastaan. Kroatian merkittävimpiä poissaoloja ovat Kalinic, Kovacic, Lovren ja Corluka.

1-0 on se maaginen tulos näiden joukkueiden välillä. Jo yllä mainitun tilastoihmeen lisäksi mainittakoon nimittäin myös, että vuosi sitten Tampereella käydyssä Suomi – Kroatia -ottelussa loppulukemat olivat juurikin 1-0… Tai 0-1 tässä tapauksessa, kun Kroatia voitti ansaitusti Mario Mandzukicin maalilla. Mies on edelleen Kroatian paras maalintekijä karsinnoissa neljällä maalillaan, mutta viime aikoina tehot ovat olleet vähissä. Suomen joukkueesta Pukki on onnistunut karsinnoissa kahdesti.

Vedonlyöntivihjeet – koko rahalla 1-0:aa?

Auttaako tässä nyt sitten muu kuin raapustaa tulosvetoon kiltisti 1,0 – 0,1? Tulosvedon kertoimet näille tuloksille ovat aika lailla kunnossa, sillä Kroatia on arvioitu suursuosikiksi tässä ottelussa. Pitkävedon kertoimissa Kroatialle tarjotaan 1.10, tasurista saa noin ysin kertoimen ja Suomen voitto palauttaa rahat 30-kertaisesti.

Kroatian puolesta pelaaminen ei kannata, sillä ei tämä nyt mikään täysi läpihuutojuttu heillekään ole. Paineet ovat kovat, ja Suomi on pitänyt maalinsa puhtaana jo yli 180 minuuttia putkeen. Laitetaan lapulle siis 1-1, 0-0 ja 0-1 (kertoimet 16, 16 ja 38).