Veikkauskioski

Kolme pitkävetovinkkiä Mestareiden liigaan

mestareidenliiga_vihjeet_2016

Jalkapallon Mestareiden liiga jatkuu tänään lohkojen A – D otteluilla. Kyseessä on Mestareiden liigan kolmas varsinainen ottelukierros kaudella 2016 – 2017, joten asetelmat jatkopaikkojen suhteen alkavat jo hiljalleen selkeytyä. Kierroksen herkkupala on Barcelonan ja Manchester Cityn kohtaaminen Nou Campilla. Tässä pelissä pelataan jo lohkovoitosta, joten panokset ovat kohdallaan. Mutta onko Citystä pysäyttämään Barcelonan tähtiä? Lue pitkävetovihjeet Mestareiden liigaan alta.

Pitkävetovihjeet otteluun Barcelona – Manchester City

Mestareiden liiga -kierroksen ehdoton huippuottelu on C-lohkon Barcelona – Manchester City. Molemmat joukkueet aloittivat kilpailun murskavoitolla, mutta ainoastaan Barcelona onnistui jatkamaan voittoputkeaan myös toisella kierroksella. City jäi omassa vierasmatsissaan tasapeliin Celticiä vastaan, joten Barcelona johtaa tällä hetkellä lohkoa kuudella pisteellä, kaksi pistettä Cityä edellä.

Illan ottelussa Barcelona pääsee pelaamaan kotikentälleen, jossa se on yleensä ollut voittamaton. Tällä kaudella asiat ovat kuitenkin olleet toisin. Barcelona on kerännyt La Ligassa ainoastaan 7 pistettä neljästä kotiottelustaan, mikä on joukkueelle suuri pettymys. Sarjassakin Barca on vasta neljännellä sijalla. Cityn pelikin on takkuillut hieman viime kierroksilla, mutta joukkue johtaa silti Valioliigaa 8 ottelukierroksen jälkeen. Tasapelikerroin 5.25 pitkävedossa on mielestämme liikaa, pienellä panoksella tosin. 2 / 10 yksikkö tähän.

Pitkävetovihjeet otteluun Celtic – Borussia Mönchengladbach

pitkaveto_mestareiden_liigaToinen pitkävetovihjeemme Mestareiden liigaan on jälleen pelata Celticin puolesta. Tai ei ainakaan heitä vastaan. On mielestämme suuri virhe kertoimienlaskijoilta asettaa Borussia Mönchengladbach suosiksi tässä ottelussa, pitkävedon kertoimien valossa vieläpä kohtalaisen suureksi suosikiksi.

Celtic on heikentynyt selkeästi huippuvuosistaan, mutta joukkuetta ei kannata koskaan aliarvioida kotikentällään. Sen sai jo kokea Manchester City, joka joutui lähtemään kotimatkalle vain 1 piste mukanaan. Helppoa iltaa ei ole luvassa Mönchengladbachillekaan, ja meidän analyysimme mukaan Celtic on jopa suosikki voittamaan kotipelinsä. Koska tasapeli on kuitenkin hyvinkin mahdollinen, laitamme panoksemme tulokselle 1X kertoimella 1.65. 6 / 10 yksikköä.

Pitkävetovihjeet otteluun SSC Napoli – Besiktas

Viimeinen vinkkimme tulee otteluun Napolin ja Besiktasin välillä. Kyseessä on yllätyshaku, johon ei kannata sijoittaa liikaa pelimerkkejä, mutta kokeilematta tätä pitkävedon kohdetta ei myöskään kannata jättää.

Napoli on aloittanut Mestareiden liigan todella hyvin, ja sillä on kahden ottelukierroksen jälkeen tilillään yhtä monta voittoa. Kyseessä ei kuitenkaan ole varsinaisesti aivan eurooppalainen huippujoukkue, vaan enemmänkin Serie A:n keskitason ryhmä. Vierailija Besiktas on sekin omalta osaltaan pelannut hyvin ja jahtaa jatkopaikkaa tosissaan kahden tasapelipisteen turvin. Tästä pelistä Besiktasille tasuri kelpaisi paremmin kuin hyvin, ja Napoli puolestaan hakenee voittoa hieman riskilläkin kotiyleisönsä edessä. Koska tasurin kerroin on kuitenkin aika lailla kohdillaan (noin 5.00), haemme suurempaa yllätystä vierasvoiton kertoimella 9.00. Panoksena tähän vinkkiin vain 1 / 10.