Veikkauskioski

Klassikko Valioliigassa: lue vihjeet otteluun Liverpool – ManU

liverpool_manu_vihjeet

Huomenna iltapäivällä kannattaa olla tarkkana, ettei torku onnensa ohi. Luvassa on todellinen Valioliiga-klassikkoa, kun Liverpool ja Manchester United ottavat toisistaan mittaa klo 14.30 alkavassa ottelussa. Onko Klopp löytänyt maajoukkuetauolla lääkkeet Liverpoolin ongelmiin, vai juottaako Mourinho saksalaiselle jälleen karvasta kalkkia? Lue vihjeet otteluun Liverpool – ManU alta!

Ennakko Valioliiga-otteluun Liverpool – ManU

Liverpool – Manchester United on englantilaisen jalkapallon suurin klassikko-ottelu. Seurat hallitsevat kaikkien aikojen mestaruustaulukkoa suvereenilla otteella: ManU on kärjessä 20 mestaruudella, ’Pool seuraa perässä 18 tittelin turvin. Muutakin kärhämää kaupunkien välillä on aikojen saatossa ollut, joten kyseessä on molemmille enemmän kuin vain yksi ottelu muiden joukossa.

Liverpool on ollu tällä kaudella Anfieldillä vielä voittamaton, mikä jää helposti huomiotta lehdistön ja fanien kommentteja lukiessa. Jürgen Klopp ei ole onnistunut hiomaan joukkueen peliä siihen kuntoon kuin kannattajat ovat toivoneet, joten saksalainen alkaa hiljalleen olla jo veitsenterällä. Silti kotipelit ovat sujuneet ihan kohtalaisesti, eikä omissa ole juuri kolissut.

Manchester Unitedin hurjan alkukauden tietävät kaikki, ja manchesterilaiset ovat jaetulla kärkisijalla myös sarjataulukossa. Kotona meno on ollut suorastaan käsittämättömän kovaa, mutta vieraissa ManU:kin on ollut horjutettavissa. Romelu Lukaku on ollut huippuvireessä ja palasi loukkaantumisensa jäljiltä kentälle jo Belgian edellisessä maajoukkuepelissä. Kymmenen minuuttia tästä Lukaku iski maansa 4-0-maalin, joten tarkkana saa tämän miehen kanssa olla hieman puolikuntoisenakin…

Vedonlyöntivihjeet – maalijuhla jää haaveeksi

valioliiga_pitkävetKertoimien valossa luvassa on äärimmäisen tasainen peli. Pitkävedossa suurin osa vedonvälittäjistä on laskenut ottelun tasabuukiksi, jossa tasapelinkin kerroin on painettu suht alas. Mielenkiintoisena huomiona myös maalimäärävedoissa yli-/alle 2,5 maalin odotusarvo on tasan, sillä esimerkiksi NordicBet tarjoaa molemmille vaihtoehdoille kerroin 1.92.

Mitkä sitten ovat parhaat vedonlyöntivihjeet otteluun Liverpool – ManU? Ensimmäiseksi kyseessä on mielestämme selkeämpi under-ottelu, kun voisi kertoimien perusteella ajatella. Okei, Liverpool on tehnyt kolmessa kotiottelussaan keskimäärin 2 maalia per peli, mutta mukaan mahtuu 4-0-voitto Arsenalista. Muuten maaleja on syntynyt molemmissa peleissä yksi, ja vastassa on ollut muun muassa Crystal Palace… ManU on erikoistunut tällä kaudella murskaamaan pienempiään myös 4-0-lukemin, mutta isompia vastaan on ollut vähämaalisempaa.

Kumpikaan ei halua hävitä tätä ottelua, mikä laskee myös maalien odotusarvoa. Jürgen Kloppille tappio saattaa tietää jopa potku-uhkaa, Liverpoolille mestaruusunelmien romuttumista ja ManU:lle Cityn todennäköistä karkaamista pistejohtoon. Mourinho lähtee peliin takuulla varovaisesti. Laitetaan lapulle siis pieniä tulosvetoja, joille löytyy lieviä ylikertoimia: 1,0 – 0,1. Näille saa oikeilla panoksilla hyvän kokonaiskertoimen oman mieltymyksen mukaan.