Veikkauskioski

Katso pelit live-streamilta ja lyö vetoa

Live-vedonlyönti on nykyään yksi suosituimmista veikkausmuodoista. Voit pelata niin pitkävetoa tulosvetoa kuin monia muitakin vetomuotoja ottelun aikana –ja seurata samalla matsia livenä streamauspalvelun kautta. Live-streamit ovat erityisen hyvä ominaisuus jääkiekkoon ja jalkapalloon vetonsa lyöville suomalaispelaajille, sillä niiden avulla voit seurata niitäkin sarjoja, joita Suomen tv-kanavat eivät näytä. Löydät hyvät jalkapallo-streamit esimerkiksi Betssonilta, jonka live-vedonlyönti on yksi alan parhaista.

Näin voit katsoa pelejä live-streamilta ja lyödä vetoa

live_vedonlyönti_streamitLive-streamien käyttäminen ei ole erityisen vaikeaa. Jos tietokoneesi pyörittää sujuvasti normaaleja nettivideoita, toimii se kaikella todennäköisyydellä hyvin myös veikkaussivustojen live-streamien kanssa.

Useimmat veikkaussivustot vaativat streamien katsomiseen, että yksi kahdesta ehdosta täyttyy: pelitililläsi on oltava rahaa, tai sinun on lyötävä veto live-stream-otteluun. Kun olet lyönyt vetosi, voit avata live-streamin samassa ikkunassa, jossa lyöt vetoa ottelun aikana.

Seuraa tilastoja reaaliajassa ja paranna voittomahdollisuuksiasi

Vedonlyöntisivustojen live-streamit ovat pelaajalle jopa parempi tapa seurata kohteena toimivaa ottelua kuin tv-lähetykset. Saat nimittäin ottelutilastot ruudullesi reaaliajassa. Joskus ihmissilmä saattaa valehdella, joten tilastojen käyttäminen otteluanalyysin apuna on hyvä työkalu voittomahdollisuuksiensa parantamiseen. Näet esimerkiksi joukkueiden laukaustilastot, pallonhallintaprosentit, ottelun kulmapotkut ja paljon muuta suoraan live-vedonlyönti-ikkunasta käsin. Siksi moni ammattivedonlyöjä pitää ottelutilastoja näkyvissä mobiilaitteessaan jopa paikan päällä matseja seuratessaan.

Oletko uusi live-vedonlyöjä? Lunasta bonuksesi!

Jos et vielä ole kokeillut live-vedonlyöntiä, voit aloittaa pelaamisen vedonlyöntibonuksen turvin. Bonuksen hyödyntäminen on hyvä tapa hankkia pelikassaansa hieman ylimääräistä –ja lyödä vetoa samalla riskillä, mutta suuremmalla panoksella.

live_streamit_betsson_bonusEsimerkiksi Betssonin tarjous uusille suomalaisille veikkaajille on oikein antelias: saat 100 % bonuksen aina 100 euroon asti ensimmäiselle talletuksellesi. Bonus kannattaa hyödyntää heti niin suurella talletuksella kuin oman budjetin rajoissa vain on mahdollista, sillä se on voimassa vain ensitalletuksella.

Kun myös bonuskierrätyssäännöt ovat Betssonilla reilut (6x kierrätys minimikertoimella 1.5), voi sivuston aloitusbonuksen lunastamista suositella varauksetta. Se antaa mukavan alkusysäyksen myös live-streameihin ja live-vedonlyöntiin tutustumiseen. Kuka tietää, ehkäpä löydät samalla oman suosikkipelimuotosi.

Klikkaa tästä ja lunasta Betssonin bonus