Veikkauskioski

Jalkapallon U21 EM-kisojen playoff-vihjeet

u21_em_playoffs

Kesän piristykseksi jalkapallon nuorten EM-kisojen U21 playoffit ovat käynnissä. Luvassa on hieno tiistai-ilta, kun eurooppalaisen jalkapallon nuoret toivot kamppailevat paikasta aurongossa. Muista, että Betsafe tarjoaa 10 % nettovoittojesi päälle, kun lyöt vähintään neljä vetoa näissä kisoissa. Se on hyvä pohja lähteä rakentamaan illan pitkävetokuponkia.

Tämän päivän kisat tarjoavat kaksi hyvää ottelua, joista voi lyödä vetoa. Eurooppalaisen jalkapallon suurvallat kohtaavat, kun Englanti saa vastaansa Saksan, sekä Espanja Italian. Veikkauskioski poimii tiistain otteluista neljä vetokohdetta pitkävetoon: kaksi pienemmän riskin kohdetta, ja kaksi isommalla riskillä, mutta suuremmalla kertoimella varustettua kohdetta.

Tasaiset ja ei niin tasaiset naapurit

Tällä kertaa pohjoisemmat naapurimaat ovat kertoimien perusteella tasaisempia, kuin eteläiset. Betsafe tarjoaa Englannin voitosta kerrointa 3,05, tasapelistä 3,30 sekä ennakkosuosikki Saksan voitosta kerrointa 2,40. Espanja saa huomattavasti Italiaa paremman kertoimen 1,70. Italian voitto lähtee 5,15 kertoimella, mikä on enemmän kuin tasapelin kerroin 3,75. B-lohkon ykkösen Espanjan onnistui kisojen ainoana joukkueena kahmia yhdeksän pistettä lohkovaiheen peleistä, mikä selittää kerrointa. Espanja pelasi erinomaisesti etenkin Portugalia vastaan. Italia voitti lohkonsa, mutta sai kuusi pistettä. Saksa voitti viimeistä Italiaa vastaan pelattua ottelua lukuunottamatta kaikki ottelunsa. Saako Englanti tästä virtaa jää nähtäväksi, ainakaan kertoimet eivät usko siihen. Joukkueet ovat kohdanneet näissä kisoissa viidesti vuoden 2009 jälkeen. Saksa voitti niistä kolme ja Englanti vain yhden.

Tiistain U21 jalkapallon pitkävetolaput

playoff_vihjeet_em_21Lohkovoitosta huolimatta saapasmaan nuoret eivät ole pelanneet kovinkaan vakuuttavasti. Vaikka Italia teki Saksaa vähemmän maaleja ja päästi niitä enemmän, voitti italia kuitenkin Saksan lohkossaan. Lisäksi viimeinen ottelu Saksaa vastaan oli melkein epäilyttävä kolmen pisteen 1-0 lahjavoitto.

Espanja on monelle koko kisojen voittajasuosikki, ja joukkue viekin voiton melko varmasti Italiasta varsinaisella peliajalla, joten yksi kolmesta vedosta oli siinä. Koska Espanja on voittanut viimeiset viisi kohtaamista ja joukkueesta löytyy pelaajia, kuten Marco Asensio sekä Saúl Ñíguez, niin aikoo Veikkauskioski ottaa pienen riskin, ja laittaa sisään myöskin veto, jossa Espanja voittaa molemmat puoliajat. Betsafe tarjoaa tälle 5,10 kerrointa. Ai niin, Espanja on johtanut ekaa puoliaikaa kaikissa kolmessa ottelussaan.

Veikkauskioski valitsee yhden vähäriskisen vedon tästä kohtaamisesta, ja se on Saksan jatkoon pääsy kertoimella 1,61. Kumpikin joukkue on tehnyt maalin kaikissa turnauksen kisoissa yhtä lukuun ottamatta. Siispä aikaisempien pelien perusteella on epätodennäköistä, että kumpikaan joukkueista ei päästäisi maalia. Tästä syystä veto “vierasjoukkue voittaa ja molemmat joukkueet tekevät maalin” on hyvä kohde hiukan suuremman riskisietokyvyn omaaville. Betsafe tarjoaa tätä vetoa kertoimella 4,90, mihin Veikkauskioski tarttuukin.