Veikkauskioski

Jalkapallon MM-karsinnat 2018 – pitkävetovihjeitä kautta linjan

pitkavetovihjeet_jalkapallon_mm

Jalkapallon MM-karsinnat 2018 ovat päässeet täyteen vauhtiin, ja toinen ottelukierros on parhaillaan meneillään. Eilen nähtiin monia mielenkiintoisia kamppailuita, joista jäi näin suomalaisnäkökulmasta paljon jossiteltavaa. Käännetään kuitenkin katseet jo eteenpäin, sillä jo tänään perjantaina MM-karsinnoista löytyy mielenkiintoisia kertoimia pitkävetoon.

Lue pitkävetovihjeemme tämän päivän ja seuraavien päivien otteluihin, ja pääset jännittämään vetovoittoja muita maajoukkueita seuratessasi. Suomen sunnuntaiseen peliin tarjoamme kattavamman ennakkopaketin vetovihjeineen huomenna, joten pysy kuulolla.

Pitkävetovihjeet otteluun Belgia – Bosnia (7.10.)

MM-karsintalohkon H oletetussa kärkiottelussa kohtaavat EM-kisoissa vahvasti esiintynyt Belgia ja kisoista niukasti ulos jäänyt Bosnia. Erityisen mielenkiintoisen joukkueiden kohtaamisesta tekee se, että ne pelasivat viimeksi myös samassa EM-karsintalohkossa. Tuolloin Belgia voitti kotonaan, mutta joutui tyytymään vieraissa tasapeliin. Yhteensä joukkueet ovat pelanneet vastakkain kuudesti, ja Bosnia on ollut vahvempi yhteistuloksissa lukemin 3 – 1 – 2.

Molemmat joukkueet aloittivat MM-karsinnat 2018 vahvasti ottaen selkeän voiton heikommasta vastustajastaan, Belgia Kyproksesta ja Bosnia Virosta. Tämän päivän peli on molemmille todella tärkeä, sillä MM-karsinnoista kisoihin selviää suoraan vain lohkovoittaja. Hävitä ei siis saa, joten odotamme todella tiukkaa ja puolustusvoittoista kamppailua. Belgia on varmasti niskan päällä, mutta tasurista tarjottava pitkävetokerroin 4.30 on pelaamisen arvoinen. 3 / 10 panosyksikköä tähän.

Pitkävetovihjeet otteluun Luxemburg – Ruotsi (7.10.)

vetovihjeet_jalkapallo_2018Perjantain toinen vetovihjeemme on selkeä vierasvoitto, jolle tarjoillaan hämmentävän korkeita kertoimia pitkävedossa monella firmalla. Ruotsi aloitti MM-karsintansa kohtalaisen hyvin venymällä tasapeliin kotikentällään Hollantia vastaan. Nyt länsinaapurilla on edessään pakkovoitto-ottelu, kun vastaan asettuu lilliputti Luxemburg. Peli pelataan Luxemburgin kotikentällä, mutta siitä huolimatta Ruotsin hoitaa matsin varmasti kotiin ongelmitta.

Ruotsin maajoukkuetta aliarvostetaan tällä hetkellä hieman sen vuoksi, että Zlatan ripusti nappulakenkänsä naulaan maajoukkueen osalta. Tämä näkyy varmasti suuremmissa peleissä, mutta pienempiä maita vastaan Zlatan ei koskaan ole ollut Ruotsille korvaamaton. Vierasvoiton kertoimessa 1.30 on selvästi ilmaan, ja tätä kohdetta voi hyvin yhdistellä vaikka yllä vihjattuun tasuriin (tai seuraavaan vihjeeseemme). Muuten panoksena 7 / 10.

Pitkävetovihjeet otteluun Saksa – Tsekki (8.10.)

Kolmas pitkävetovihjeemme on lauantain huippuotteluun Saksa – Tsekki. Vastakkain ovat kaksi Ranskan EM-kisoissa esiintynyttä joukkuetta, joista kumpikin oli lopulta lievä pettymys. Tsekin taival päättyi jo alkulohkoon, kun Kroatia ja Espanja veivät jatkopaikat; Saksa eteni aina välieriin asti, mutta Ranska oli lopulta liian kova vastus saksalaisille.

Hieman viime vuosina muun muassa Philipp Lahmin ja Bastian Schweinsteigerin maajoukkueuran loppumisen myötä heikentynyt Saksa on hyvä ohipelikohde näissä MM-karsinnoissa –tai viimeistään MM-kisoissa 2018, jos ja kun joukkue sinne selviää. Saksa on selkeä suosikki, mutta ei läheskään niin selkeä kuin kertoimien valossa näyttää. Rutinoitunutta Tsekkiä ei kannata aliarvioida, ja pitkävetovihjeemme tähän peliin on tasuri kertoimella 7.00. 2 / 10 panosyksikköä tähän.