Veikkauskioski

Jalkapallon MM-karsinnat 2018: loistava vedonlyöntivihje lohkoon A

Veikkauskioskin vedonlyöntivihjeet jalkapalloon ovat osuneet viime aikoina kohdilleen todella kovalla prosentilla. Tällä viikolla olemme tehneet rahaa jo tulosvedosta ottelussa Saksa – Suomi, ottaneet pitkävedossa kiinni Kreikan vierasvoiton Hollannista valtavalla ylikertoimella 8.00 ja napanneet voiton kotiin myös yli- / alle-vedosta Italian ja Ranskan kohtaamisessa. Sunnuntaina Euroopan osalta käynnistyvät jalkapallon MM-karsinnat 2018 antavat meidän futisasiantuntijoillemme jälleen mahdollisuuden näyttää osaamistaan – lue vedonlyöntivihjeet MM-karsintoihin alta ja lähde mukaan voittojahtiin!

Jalkapallon MM-karsinnat 2018: lohko A

Ensimmäinen vetovihjeemme MM-karsintoihin on lohkon A voittajaveto. Tässä lohkossa pelaavat Ranska, Hollanti, Ruotsi, Bulgaria ja Valko-Venäjä, eikä voittajasta mielestämme ole juurikaan epäselvyyttä.

Ranska selvisi kotikisoissaan aina finaaliin asti, ja joukkue esiintyi tasaisen hyvin lähes koko kisojen ajan. Ranskan maajoukkue on myös pysynyt kasassa todella hyvin kisojen jälkeen, ja monesta muusta maasta poiketen Ranska jatkaa myös saman päävalmentajan, Didier Deschampsin, alaisuudessa. Edellisessä ystävyysottelussaan Deschampsin miehistö haki vakuuttavan 1 – 3 -voiton Italiasta vieraskentällä.

Muut lohkon A parhaat joukkueet ovat huomattavasti Ranskaa sekavammassa tilassa. Hollanti ei tunnu löytävän punaista lankaa peliinsä millään, mistä kertoo jo muutaman päivän takainen tappio Kreikalle. Myös Ruotsilla on edessään uusi aika, kun joukkueen supertähti ja kapteeni Zlatan Ibrahimovic ripusti maajoukkuenappikset naulaan. Ranskan lohkovoitolle tarjottava kerroin 1.95 on mielestämme loistava vedonlyöntivihje, johon panostamme täysillä: 10 / 10 panosyksikkö tähän.

Jalkapallon MM-karsinnat 2018: lohko B

mm_karsinnat_2018_veikkausvihjeetLohko B:stä löytyy toinen vedonlyöntivihjeemme, joka on tosin edellistä hieman kaukaa haetumpi. Tämän lohkon kolme kovinta joukkuetta ovat hallitseva Euroopan mestari Portugali sekä kaksi muuta Euroopan mestaruuskisoissa 2016 esiintynyttä joukkuetta, Sveitsi ja Unkari. Näistä jälkimmäiselle on tarjolla lohkovoitosta todella kova kerroin, jos sitä verrataan joukkueiden välisiin todellisiin voimasuhteisiin.

Vedonlyöntivihjeemme MM-karsintojen lohkoon B on siis Unkarin voitto. Emme toki pidä tätä mitenkään kovin todennäköisenä skenaariona; Unkari on ansaitusti lohkon kolmossuosikki Portugalin ja Sveitsin jälkeen, mutta sille tarjottu kerroin on aivan liian korkea, 21.00. Tähän kohteeseen sijoitamme varovasti 2 / 10 panosyksikköä.