Veikkauskioski

Jalkapallon MM 2018 – hyviä kertoimia voittajavetoon jo nyt

jalkapallon_mm_2018

Kuten vanha sananlaskukin toteaa, aikainen vedonlyöjä nappaa usein parhaan kertoimen. Näin on nytkin asian laita, sillä jalkapallon MM-kisoihin 2018 on vielä reilusti aikaa, mutta muutamalle joukkueelle on tällä hetkellä tarjolla sellaisia kertoimia, ettei niihin enää kisojen alla pääse käsiksi. Suosittelemme siis iskemään kiinni alla esiteltyihin MM-kisavihjeisiin jo nyt, kun karsintalohkotkin ovat vielä kesken.

Vedonlyönti jalkapallon maailmanmestarista 2018

Heitetäänpä ensi alkuun peliin yksi fakta, joka vaikuttaa vedonlyöntiin jalkapallon maailmanmestarista 2018 suuresti: Etelä-Amerikan karsinnoissa muhii jättiyllätys. Kun jäljellä on enää neljä ottelukierrosta, majailee Argentiina vasta sijalla 5 edellään Brasilia, Kolumbia, Uruguay ja Chile. Tämä sijoitus oikeuttaa jatkokarsintapaikkaan, joten mikään katastrofi se ei vielä olisi, mutta Argentiinan loppuohjelma ei lupaa erityisen hyvää.

Edellisessä pelissään Argentiina kävi häviämässä toiseksi viimeisenä karsinnoissa olevalle Bolivialle vieraissa 2-0. Seuraavat ottelut pelataan heinäkuusta eteenpäin, ja Argentinan otteluohjelmaan kuuluu vielä Uruguayn kohtaaminen vieraissa, kotiottelut Venezuelaa ja Perua vastaan sekä vaikea vieraspeli Ecuadoria vastaan, joka päättää samalla karsinnat. On hyvinkin mahdollista, että Argentiina pelaa viimeisessä pelissään selkä seinää vasten. Ecuador on juuri nyt kaksi pistettä “Albicelesteä” perässä, joten se saattaa ohittaa Argentiinan voittamalla kotiottelunsa. Tässä tapauksessa shokki olisi valmis ja Argentiina ulkona jalkapallon MM-kisoista Venäjällä 2018.

Miten tämä vaikuttaa mestaruusvetoihin?

Argentiinan ongelmien vaikutusta mestaruusvetoihin ei kannata vähätellä, sillä maan konttaaminen nostaa Euroopan joukkueiden mahdollisuuksia huomattavasti. Varsinkin, koska monet ennakkosuosikit ovat esiintyneet viime aikoina edukseen.

mm_2018_vihjeetEuroopassa jalkapallon MM-karsinnat 2018 ovat vielä vaiheessa nekin, ja jatkoonmenijöitä on hankalampi arvioida kuin rapakon takana. Ottelukierroksia on jäljellä vielä 5, ja varmoja jatkajia vaikuttaisivat tässä vaiheessa olevan lähinnä helpoissa lohkoissa dominoivat Saksa, Puola ja Englanti. Myös Ranska jatkanee todennäköisesti suoraan, mutta esimerkiksi toinen kaksikosta Espanja ja Italia saa hakea kisapaikkaansa jatkokarsinnan kautta.

Kiharaiset lohkotilanteet antavat mainion mahdollisuuden hakea MM-voittajavetoon hieman yllätyksiä. Poimimme alle muutamia kertoimia, joiden uskomme pelkästään laskevan sitä mukaa kuin Venäjän kisat lähenevät. Nappaa siis kiinni heti, ja olet mahdollisimman hyvässä asemassa myöhemmin!

Vinkki 1: Italia 21.00 – huh huh, mikä kerroin. Italia ehtii vielä hyvin kovaan iskuun ennen kisoja, ja pelit ovat kulkeneet hyvin jo karsinnoissakin…

Vinkki 2: Ranska 12.00 – laatukerroin tämäkin. Ranska jatkanee Ruotsin lohkosta suoraan, ja joukkue on aivan maailman eliittiä.

Vinkki 3: Kroatia 100.00 – tarjolla muutamalla sivustolla. Järjetön ylikerroin joukkueelle, joka on hallinnut selkeästi Suomen lohkoa, jossa pelaa kolme EM-kisajoukkuetta.